Turkcell Rahat Hadi Üçlük Paketi Bedava İnternet (Turkcell 1200 GB İnternet kampanyası)

Turkcell bedava internet paketi kullanmak için çok büyük kampanya. Turkcell Rahat Hadi Üçlük kampanyası rekor kırıyor. Rahat Hadi Üçlük 1200 gb ek paketi kaç para? Turkcell en ucuz bedava internet kampanyası rekor kıracak. En çok kullanılan Turkcell Bedava Rahat Hadi Üçlük kampanyası detayları.

Turkcell Rahat Hadi Üçlük Paketi Bedava İnternet (Turkcell 1200 GB İnternet kampanyası)
Yayın Tarihi: 19.08.2019 13:13:00

Turkcell bedava internet paketi kullanmak için çok büyük kampanya. Turkcell Rahat Hadi Üçlük kampanyası rekor kırıyor. Rahat Hadi Üçlük 1200 gb ek paketi kaç para? Turkcell en ucuz bedava internet kampanyası rekor kıracak. En çok kullanılan Turkcell Bedava Rahat Hadi Üçlük kampanyası detayları neler?

Turkcell'den Rahat Hadi Üçlük paketi rekor kırıyor. Cepten 10 TL karşılığında 3 saat boyunca yurt içinde geçerli internet paketi rekor başvuru.1200 GB İnternet 10 TL herşeyi yapabilirsiniz. 

Turkcell Rahat Hadi Üçlük kampanyası detayları neler?

10 TL karşılığında 3 saat boyunca 1200 GB internet sunnan Turkcell, Rahat Ek Paketler kapsamında tarife üzerinden "Rahat Paket" kullanan müşterilerine özel bir anlaşma yaptı. Rahat Paket bulunan müşteriler ek paket satın alabilecek muhteşem gelişmeler yaşandı. Paket aşımı olmadan rahatlıkla kullanabileceğiniz paket sonrası ücretlendirme periyodu 1 kb kadar düşürüyor.

En Fazla İnternet Turkcell'de

Turkcell mobil hat kullananlar için ek paketi rekor kıracak. 3 saat geçerli olan 1200 GB internet sahibi olarak herşeyi indirebilirsiniz. Anlık ihtiyaçlar için hızlı çözüm üreten paketin fiyatı 10 TL olarak açıklandı.


Rahat Hadi Üçlük Paketi nasıl yapabilirim?

Turkcell uygulamasını indirerek, Turkcell mağazalarından rahat hadi Üçlük paketi satın alabilirsiniz.

Müşteri hizmetlerini arayarak hemen satın alabilirsiniz.

Rahat Hadi Üçlük yazıp 2200'a gönderebilirsiniz.

İptal etmek için "İptal Rahat Hadi UCLUK" yazıp 2200'a gönderebilirsiniz.

Turkcell Bedava İnternet Kampanyası 2019

Turkcell Bedava internet kampanyalarında Salla Kazan, BİP gibi uygulamalar bedava internet veriyor. Bayramda Bedava internet sonrası 30 Ağustos Turkcell Bedava internet kampanyasını da kullanabilirsiniz. Ancak en yaygın BİP Bedava internet 2019 popülerliğini koruyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR