Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom 5 GB internet hediyesini kaçırmayın!

Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom hediye internet kampanyaları sürüyor. Özellikle ağustos ayında Vodafone bir kampanyası var ki hem Turkcell hem Vodafone katılabiliyor. Turkcell, Vodafone ve türk Telekom 5 GB internet hediye veriyor.

Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom 5 GB internet hediyesini kaçırmayın!
Yayın Tarihi: 9.08.2020 13:57:00

Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom hediye internet kampanyaları sürüyor. Özellikle ağustos ayında Vodafone bir kampanyası var ki hem Turkcell hem Vodafone katılabiliyor. Turkcell, Vodafone ve türk Telekom 5 GB internet hediye veriyor.

Teklif Ver rekor kırıyor!

Tüm operatörlerin bir çok bedava internet ve iPhone 11 Pro kazanabildikleri Teklif ver kampanyası sürüyor. Ayrıca vodafone;

Vodafone, Yanımda uygulamasını indiren tüm müşterilerine 1 haftalık 5 GB internet hediyesi veriyor. Vodafone, bu uygulamasının sunduğu avantajlı internet hediyesi kampanyaları sayesinde farklı operatörlerden birçok müşteriyi çoktan üzerine çekti bile… İşte Vodafone’un 5 GB internet hediyesi kampanyasına ilişkin önemle kaydettiğimiz notlar…
Vodafone Yanımda uygulamasını indiren herkese 1 hafta 5 GB internet hediyesi vereceğini resmî internet adresi olan vodafone.com.tr’de açıkladı. Haberimizde siz okuyucularımız için Vodafone’un haftalık 5 GB internet hediyesine tüm detaylarıyla değindik. Peki, Vodafone’dan 5 GB internet hediyesi nasıl kazanılır? İşte detaylar…


Vodafone’dan 5 GB internet hediyesi nasıl kazanılır?

Vodafone, Yanımda uygulamasını indiren herkese 5 GB hediye internet veriyor. Vodafone’dan 7 gün geçerli 5 GB hediye internet kazanmak için yapmanız gereken Yanımda mobil uygulamasını indirmek ve uygulamayı açıp “Ek Paket Al” sekmesine tıklamak kadar kolay… Bu işlemi yaptıktan sonra paketin bir haftalık geçerlilik süresi telefon numaranıza kısa mesaj olarak gelir. Kısa mesaj size ulaştıktan hemen sonra 7 günlük internet hediyesi paketiniz hattınıza tanımlanır. 5 GB internet hediyeniz hattınıza tanımlandıktan sonra internetinizi hafta boyunca doya doya kullanabilirsiniz.

Vodafone’dan 5 GB internet hediyesinin özellikleri nelerdir?

Vodafone’dan kazandığınız 5 GB hediye interneti yalnızca faturasız aboneler kullanabilir. Paket kapsamında 5 GB internet hediyesi yalnızca 7 gün (1 hafta) süresi boyunca tek seferlik olarak kullanılabilir, paket yenilenemez ya da üst üste alınamaz.
Paketin yüzde 80 ve yüzde 100 kullanımları ilgili kampanyadan yararlanan kişinin GSM telefon numarasına bilgilendirme olarak mesaj olarak iletilir. 5 GB veri kullanıma hem indirme hem de yükleme kullanımları dâhil edilir. Vodafone’dan aldığınız 5 GB hediye interneti iptal edemezsiniz, yalnızca numaranızı taşır, faturalı hatta geçer, hattınızı dondurur ya da kapatırsanız 5 GB hediye internetinizden feragat edebilirsiniz.

Vodafone’dan hediye 5 GB internet hediyeyi başka bir GSM numarasına devremedemez, yurt dışında kullanamazsınız. Aldığınız 5 GB hediye internet paketinin bitiminden sonra ücretlendirilmeniz eski tarifeniz üzerinden gerçekleşir. Vodafone’un 5 GB hediye internetinin yanısıra diğer ücretsiz internet kampanyalarından da faydalanabileceğiniz, operatör tarafından ayrıca önemle vurgulanıyor.
 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR