Türkiye'nin En Hızlı Bulut Sunucusu Firmaları, En Kaliteli Cloud Server Şirketleri

Tüm dünyada hızla gelişen bulut teknolojileri, ülkemizdeki veri merkezleri tarafından da çok önemli bir pazar haline geldi. Özellikle veri merkezi ve hosting konusunda isimlerini sıklıkla duyduğumuz şirketler bu alanlara ciddi yatırımlar yaparak teknolojilerini çok ileri seviyeye taşıdı.

Türkiye'nin En Hızlı Bulut Sunucusu Firmaları, En Kaliteli Cloud Server Şirketleri
Yayın Tarihi: 4.12.2018 17:54:00

Bulut sunucu (Cloud Server) ile işletmenizin ya da bireysel web projelerinizin sunucu ihtiyaçlarını daha ekonomik ve yüksek performanslı olarak karşılayabilirsiniz. Bulut sunucular, fiziksel sunucu üzerinde farklı sanallaştırma araçları kullanılarak oluşturulan, esnek kaynak yönetimine sahiptir. Cloud sunucu ile ihtiyaçlarına en iyi şekilde karşılayacak kaynakları kullanabilir, projeniz büyüdükçe kaynaklarınızı kolayca yükseltebilirsiniz. Bu durum, fiziksel sunuculara göre en iyi fiyat/performansı almanıza ve proje bütçenizi en uygun şekilde kullanmanızı sağlar.

Türkiye'de bulut sunucu hizmeti sunan bir çok firma bulunmaktadır. Ancak bir kaç tanesi kendi alt yapısını kullanarak hızlı ve kesintisiz hizmet sunmaktadır. Türkiye'nin en kaliteli bulut sunucu firmalarını sizler için derledik;

Türkiye'nin En Hızlı ve Kaliteli Bulut Sunucu Firmaları

1- Vargonen

1999 yılında İzmir merkezli olarak kurulan Vargonen, 19 yıllık tecrübesi ile bulut sunucu (cloud server) hizmetlerinde en iyi altyapıyı sunan firmaların başında gelmektedir. 7 farklı ülke ve 8 farklı lokasyonda bulunan sunucu alt yapısı, kullandığı kurumsal donanımlar ile binlerce müşterisine sorunsuz  cloud sunucu hizmeti sunmaktadır. TIER III veri merkezi, %100 SSD disk, ECC RAM ve ücretsiz Plesk Panel seçenekleri ile tüm bireysel ve kurumsal sunucu ihtiyaçlarınız için Vargonen'i güvenle tercih edebilirsiniz. 8 farklı bulut sunucu paketi ile kullanıcılarına alternatif seçenekler sunan Vargonen ile en ideal kaynaklara sahip cloud sunucu hizmetini, en iyi fiyatlara alabilirsiniz. 

2- Radore 


Sektörün en eski firmalarından biri olan Radore, tecrübesi ve kendi veri merkezine sahip olmasının avantajı ile bulut sunucu alanında kaliteli hizmet veren firmalarda biridir. Merkezi İstanbul MetroCity'de bulunan Radore, sanallaştırma teknoloji olarak OnAPP ve VMware altyapısını kullanmaktadır. TIER II ve TIER III verimerkezine sahip Radore'yi bulut sunucu ihtiyaçlarınız için tercih edebilirsiniz. 2 farklı sunucu paketi ve ayrıca özelleştirilebilen kaynaklara sahip sanal veri merkezi hizmetleri ile kullanıcılarına hizmet sunmaktadır.

3- Turhost

2004 yılında kurulan ve merkezi İzmit'te olan Turhost, tüm sunucu alt yapısı İstanbul Gayrettepe'de bulunan Türk Telekom veri merkezinde yer almaktadır. Sahip olduğu network alt yapısı, donanımları ve destek kalitesi ile Türkiye'nin önde gelen bulut sunucu firmaları arasında yer almaktadır. 4 farklı sunucu paketi ile kullanıcılarına hizmet sunan Turhost, bulut sunucularda %100 SSD  ve ECC RAM kullanmaktadır. 

4- Natro

1999 yılında kurulan Natro, merkezi Şişli'de yer almaktadır. Kendi veri merkezine sahiptir. Kullanıcılar tarafından genelde hosting firması olarak bilinse de yeni son iki yıldır bulut sunucu hizmeti sunmaktadır. 8 farklı sunucu paketi sunan Natro, cloud sunucularda standart RAM ve SSD disk kullanmaktadır. Linux ve Windows işletim sistemi seçeneklerine sahip Natro bulut sunucuları ile bireysel projelerinizi yayınlayabilirsiniz. 

5- İHS

1999 yılından beri veri merkezi ve bulut sunucu servisleri sağlayan IHS, sektörün tecrübeli firmalarından biridir. Merkezi İstanbul'da bulunan İHS, sunucu paketleri yerine özelleştirilebilir kaynak seçimi sunmaktadır. Disk, RAM, trafik, kontrol panel gibi bulut sunucu bileşenlerini kendi ihtiyaçlarınıza göre özelleştirerek, kendi bulut sunucunuzu oluşturabilirsiniz. Linux ve Windows seçenekleri sunan İHS, Centos 6, 7 ve Ubuntu alta yapısı ile kullanıcılarına bulut sunucu hizmeti sunmaktadır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR