TYT 2019 Türkçe TFF Tubitak sorusunun doğru cevabı ne ?

2019 üniversite sınavı yks'nin ilk oturumu TYT geride kaldı. Öğrenciler 15 Haziran Cumartesi günü TYT sınavına girdi ve sınav süresinin bitmesiyle ilk oturum tamamlandı. TYT Türkçe'de sorulan TFF Tubitak sorusu dikkatleri çekti. Türkçe Tubitak sorusu doğru cevabı ne?

TYT 2019 Türkçe TFF Tubitak sorusunun doğru cevabı ne ?
Yayın Tarihi: 15.06.2019 13:54:00

2019 TYT sınavı tamamlandı. Üniversite hayali kuran 2,5 milyona yakın öğrencinin girdiği YKS, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi ilk gün başarıyla tamamlandı. Öğrenciler TYT 2019 Türkçe sorularını ve cevap anahtarını araştırmaya başladı. TYT 2019 soruları ve cevap anahtarı araştırılıyor. 

TYT 2019 Türkçe sınavında TFF Tubitak sorusu dikkatleri çekti. Milyonlarca öğrenci sınavda çıkan TFF Tubitak sorusunun cevabını araştırıyor. Peki Türkçe'de bu sorunun doğru cevabı neydi? Tubitak sorusunda öğrenciler birçok şık arasında kalmıştı, doğru cevap haberimizin devamında yer alıyor.


2019 TYT TÜM TÜRKÇE SORULARI İÇİN TIKLAYINIZ.

TYT 2019 TÜRKÇE TUBİTAK SORUSU DOĞRU CEVABI NE?

Türkçe sınavında öğrenciler paragrafların uzunluğundan ve şıkların birbirlerine çok yakın olmasından şikayet ediyor. Tyt 2019 Türkçe bölümünde sorulan TFF Tubitak sorusunun doğru cevabı KYK olacak. Bu sorunun şıklarında doğru cevap olarak KYK işaretlemesini yapan öğrenciler soruyu doğru yapmış oldu.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR