Uma Thurman İlk Kez Harvey Weinstein Saldırıları Hakkında Konuştu

Sosyal medya üzerinden #MeToo kampanyasının başlatıldığı Hollywood'u adeta karıştıran tacizci yapımcı Harvey Weinstein skandalı sonrası Uma Thurman ilk kez konuştu.

Uma Thurman İlk Kez Harvey Weinstein Saldırıları Hakkında Konuştu
Yayın Tarihi: 5.02.2018 15:48:00

Ünlü oyuncu Uma Thurman, yapımcı Harvey Weinstein'ın 1994'te Pulp Fiction'ın çekimlerinin ardından bir otel odasında kendisine saldırıp her türlü çirkin şeyi yaptığını söyledi.

Harvey Weinstein'ın 'Bir kurşunla ölmesinin fazla iyi olacağı, yavaş yavaş acı çekerek ölmesini dilediğini' söyleyen Thurman, New York Times'ın köşe yazarı Maureen Dowd'a konuştu.



"ELİYLE BASTIRIP SÜRTÜNMEYE ÇALIŞTI"


Uma ThurmanWeinstein'ın Londra'daki Savoy Otel'de Weinstein'ın kendisini yere itip eliyle bastırdığını, cinsel organıyla sürtünüp soyunmaya çalıştığını ancak cinsel birleşmeye zorlamadığını belirtti.

Ünlü oyuncu Weinstein'ın ertesi gün kendisine kocaman bir demet sarı gül gönderdiğini söyledi ve yapımcıya ''Bana yaptıklarını başka kadınlara da yaparsan her şeyi anlatır seni rezil ederim'' diye bağırdığını aktardı.



Thurman, ünlü yönetmen Tarantino için ise sadist diyerek Kill Bill filminde Michael Madsen'in suratına tükürdüğü sahnede asıl tükürenin Tarantino olduğunu ve Gogo'nun kendisini zincirle boğmaya çalışırken göründüğü sahnede de bunu yapanın Tarantino olduğunu aktardı. 

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR