Umut Akyürek kaç yaşında? Kiminle evli? Umut Akyürek kızı mı var

Türk Sanat Müziğinin en önemli isimlerinden biri olan Umut Akyürek bugün Kanal D'nin 2. Sayfa programına konuk oldu. Hal böyle olunca Umut Akyürek kimdir? Eşi kim? çok merak edildi. İşte Umut Akyürek'in biyografisi...

Umut Akyürek kaç yaşında? Kiminle evli? Umut Akyürek kızı mı var
Yayın Tarihi: 3.10.2019 10:57:00

Umut Akyürek kaç yaşında? Kiminle evli? Umut Akyürek kızı mı var? her yerde aranmaya başladı. Uzun süredir ekranlarda görünmeyen Umut Akyürek bugün Kanal D'nin 2. Sayfa programına konuk oldu. Sürekli estetik yaptırdığı iddia edilen Umut Akyürek ise hiçbir yerinde estetik olmadığını bir kez daha söyledi. 



UMUT AKYÜREK KİMDİR?

1973 Ankara doğumlu olan Umut Akyürek ilk ve orta öğrenimini Sakarya'da bitirmiş ve sonrasında İstanbul'a gitmiştir. Burada İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuarı2nda eğitim alan Akyürek musiki çalışmalarına başladı. İlk kez 1989 yılında Erol Sayan yönetimindeki İzmit Musiki Derneği'nde boy gösteren başarılı sanatçı 1990 yılında TRT'nin Amatör Ses Yarışmasında 3. oldu.




Sonrasında TRT Sanatçısı olan Umut Akyürek, 2004 yılında Oktay Ertuğrul ile evlendi. 2005 yılında kızı Melek Bal'ı kucağına alan Akyürek'in mutlu bir aile hayatı var.

Bir dönem yaşadığı hastalıkla çok konuşulan Umut Hanım'a, "delirten hastalık" veya "intihar hastalığı" olarak da bilinen "trigeminal nevralji" (ani yüz ağrısı) teşhisi konulmuştu.Hastalığı yüzünden yüz bölgesinde dayanılmaz ağrılar çeken ve kullandığı ilaçlardan fayda göremeyen Türk Sanat Müziği sanatçısı Umut Akyürek zamanla bu duruma alıştı. 

RAP ŞARKILARIN SÖZLERİ ÇOK KÖTÜ

Bir anne olarak sektördeki Rap ve Pop sanatçılarına seslenen Umut Akyürek, şarkıların sözlerinin uyuşturucu, cinsellik vs. dolu olduğunu bunun gençleri kötü etkilediğini söyledi. 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR