Vakıfbank 60 Ay Vadeli Kredi Kampanyası Rekora Koşuyor

Vakıfbank 60 ay vadeli kredi başvurusu nasıl yapılır? Vakıfbank 60 ay vadeli kredi başvuru şartları nelerdir? Vakıfbank’tan ihtiyaç kredisi alacağımız zaman nereye başvuru yapmalıyız? Sizlere bu yazımızda Vakıfbank üzerinden verilen kredilerin hangi şartlarda verildiğinden bahsedeceğiz.

Vakıfbank 60 Ay Vadeli Kredi Kampanyası Rekora Koşuyor
Yayın Tarihi: 9.05.2020 23:06:00

Vakıfbank 60 ay vadeli kredi başvurusu nasıl yapılır? Vakıfbank 60 ay vadeli kredi başvuru şartları nelerdir? Vakıfbank’tan ihtiyaç kredisi alacağımız zaman nereye başvuru yapmalıyız? Sizlere bu yazımızda Vakıfbank üzerinden verilen kredilerin hangi şartlarda verildiğinden bahsedeceğiz.

Vakıfbank ülkemizde kamu bankası olarak hizmet veriyor. Vakıfbank bu sebeple müşterilerin ilk tercih bankası olmuştur. Banka gerek krediler, gerek bankacılık işlemleri gerekse kredi kartı kampanyalarında hep bir adım önde olmaktadır. Uyguladığı uygun faiz oranları sayesinde müşteriler kredi başvurusu yapacakları zaman ilk olarak Vakıfbank üzerinden işlem yapmaktadırlar. İhtiyacınızın olduğu durumda ve para sıkıntısı çektiğinizde bankanın verdiği kredi kampanyası ile 125.000 TL’ye kadar kredi kullanabilirsiniz.

Kullandığınız bu kredi şube onayında verilmektedir. Eğer kredi onayı alırsanız banka 60 ay vadeye kadar sizlere kredi imkanı sunacaktır. Dilerseniz şimdi Vakıfbank 60 ay vadeli kredi başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir bunlardan bahsedelim.

Vakıfbank İhtiyaç Kredisi Başvuru Şartları Nedir?

  • Kredi başvurusu yapacak olan müşterinin 18 yaşından büyük olması ve TC vatandaşı olması gerekiyor.
  • Kredi kullanacak olan müşteri en az 6 aylık sigortası olmalı ve toplamda da geçmiş sigortaları dahil 1 yıllık sigortası olması gerekmektedir.
  • Kredi notu en az 1100 ve üzerinde olan kişilerin başvuruları değerlendirilecektir.
  • Kredi kartı kullanıyorsanız kredi kartı ödemelerinin düzenli olması gerekiyor.
  • Kredi başvurusu yaptığınızda diğer bankaya borçlarınız varsa bu borçları ödeteceklerdir.
  • İcralık ve avukatlık olmanız durumunda banka size kredi onayı vermeyecektir.
  • Şartlara uygunsanız başvurunuzu yapabilirsiniz.

Vakıfbank 60 Ay Vadeli Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Yukarıda verdiğimiz banka şartlarına uygunsanız size en yakın olan Vakıfbank şubesine evraklarınız ile giderek kredi kullanabilirsiniz. Vakıfbank kredi başvurusu yaptığınız zaman ihtiyaç kredisi olarak alacağınız kredi limiti 125000 TL’dir. Eğer bu bankadan maaş alıyorsanız maaşınızın 22 katına kadar kredi kullanabilirsiniz. Maaş müşterisi değilseniz de maaşınızın 15 katına kadar kredi kullanabiliyorsunuz. Banka bu şartlarda size kredi onayı verecektir. 125.000 TL üzerinde bir kredi limiti istiyorsanız kredinizi genel müdürlük denetleyecektir. Bu süre 1-2 gün sürecektir.
Vakıfbank şubeleri haricinde kredi başvurusu internet bankacılığı üzerinden kullanılmaktadır. Vakıfbank ihtiyaç kredisi başvurusu yaptığınız zaman banka kredi onayı alan müşterilerin online olarak kredi kullanımına izin verecektir. Ayrıca size en yakın Vakıfbank ATM’si üzerinden de kredi başvurusu yapabiliyorsunuz. Bu kredi ön onay almanız durumunda şubelerden kullandırılacaktır.

Vakıfbank Emekli Kredisi 60 Ay

60 ay vadeli olarak kredi kullanmak isteyen emekliler ise bu bankadan maaş alması gerekmektedir. Maaş müşterisi olmanız durumunda kredi notunuz düşük olsa da kredi alabiliyorsunuz. Aynı kredi ödeme şartları ile işlem yapan bu bankalardan kredi kullandığınızda 3 ay ertelemeli olarak da kredi kullanabilirsiniz. Kredi başvurusu yaptığınızda ayrıca ödeme tablosu oluştururken 2 ayda bir veya 3 ayda bir ödeme tablosu oluşturabilirsiniz.
 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR