Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası kredi yapılandırması müjdesi

Milyonlarca vatandaşımız tarafından göz önünde bulundurulan haberler doğrultusunda pek çok vatandaşımız için müjdeli haber geldi. Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası bu zorlu süreç içerisinde kredi borcu olanlar için kredi yapılandırma olanağını sunacak mı?

Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası kredi yapılandırması müjdesi
Yayın Tarihi: 17.07.2020 20:39:00

Milyonlarca vatandaşımız tarafından göz önünde bulundurulan haberler doğrultusunda pek çok vatandaşımız için müjdeli haber geldi. Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası bu zorlu süreç içerisinde kredi borcu olanlar için kredi yapılandırma olanağını sunacak mı? Sorusu son zamanların en çok araştırılan ve ön plana çıkan konuları arasında bulunmaktadır.

Kamu bankaları tarafından gündemimizde ki yerini alan 12 ay ödemesiz ve yüzde 0,64 faiz oranları kapsamında düşüş göstermesiyle birçok vatandaşımız heveslendi. Daha öncelerinde kredi borcu olan bireyler için kredi yapılandırma olanakları sunulmasıyla beraber bu çıkan kredi kampanyalarından yapılandırma fırsatı elde edilecek mi? İşte konuya dair tüm ayrıntılar…

Son zamanlarında merak edilerek araştırılmasıyla birlikte pek çok vatandaşımız için kredi yapılandırma işlemleri sürdürülmektedir. Bu konu ile alakalı henüz bankalardan net bir açıklama yapılmaması pek çok vatandaşımız için tereddüt bırakan olaylar arasında bulunmaktadır. Kamu bankaları için 12 ay ödemesiz ve yüzde 0,64 faiz oranları ile birlikte kredi paketlerini açıklamaları ile dikkatleri üzerine çekmektedir. Konut kredisi, tatil kredileri, taşıt kredileri gibi pek çok kredi çeşidi Pandemi sürecinde sunulmasıyla birlikte güncel faiz oranları paylaşıldı. Ancak bu faiz oranları doğrultusunda pek çok önceden kredi çeken vatandaşlarımız için yakından takip ettirilmesi kapsamında düşük faiz oranları ile kredi fırsatı sunuluyor. Merak edilen konu ise önceden kredi çekenler yapılandırma işlemlerini uygulayabilecek mi? İşte ayrıntılar…

HALKBANK KONUT KREDİ YAPILANDIRMA İŞLEMLERİ!

Halkbank tarafından sunulan büyük fırsatlar kapsamında 12 ay ertelemeli ve yüzde 0,64 faiz oranları kapsamında ev sahibi olmak isteyen bireyler için konut kredi fırsatı tanımlanmaktadır. Kredi fırsatından yararlanmak isteyenlerin yanı sıra daha önce kredi fırsatından yararlanmış ve faiz düşüklüğü nedeniyle yapılandırma yapmak isteyen bireyler için yapılandır işlemleri uygulanacak mı? Sorusu gündemimizde ki yerini almaktadır. Ankara, İzmir ve İstanbul için 750 bin TL’ye kadar sunulan bu kredi fırsatları kapsamında ise 500 bin TL diğer iller için sunulmaktadır.


HALKBANK TAŞIT KREDİ FIRSATI!

Ayrıca Akbank tarafından sunulan fırsatlar doğrultusunda yerli üretim yapan firmalar ile anlaşma yapılması doğrultusunda binek ya da ticari araç alan bireyler için taşıt kredi destek paketleri sunulmaktadır. Bu kapsam doğrultusunda daha önce kredi fırsatlarından yararlanacak olan bireyler için henüz yapılandırma işlemleri ile ilgili net bir açıklama yapılmadı. 60 ay vade imkânı ile sunulan taşıt kredileri için sıfır km araçlar için yüzde 0,49 faiz fırsatı sunulmaktadır. 120 bin TL’ye kadar sunulan bu kredi fırsatları doğrultusunda sıfır araç kredi fırsatını değerlendirebilirsiniz. Ayrıca ikinci el araçlar için ise 60 ay vade imkânları ile birlikte yüzde 0,82 faiz oranları ile birlikte 150 bin TL kredi fırsatını veriliyor.

ZİRAAT BANKASI KONUT KREDİ OLANAĞI!

Ziraat Bankası tarafından son dakika açıklamaları yapılmasıyla birlikte Ankara, İzmir, İstanbul için 750 bin TL’ye kadar ve diğer iller için ise 500 bin TL’ye kadar konut kredi fırsatları değerlendirilmektedir. 12 ay ödemesiz olmasıyla beraber sıfır konutlar için yüzde 0,64 ve ikinci el konutlar için ise yüzde 0,74 faiz oranları ile birlikte kredi fırsatları 180 ay vade imkânı ile gündemimizde ki yerini almaktadır. Yapılandırma konusu ile alakalı henüz resmi açıklama gelmemesiyle beraber araştırmalar sürdürülmektedir.

ZİRAAT BANKASI TAŞIT KREDİ FIRSATI!

Yerli üretim yapan firmalar ile anlaşmaların yapılması durumunda araç sahibi olan bireyler için taşıt kredi fırsatı sunulmasıyla birlikte Ziraat Bankası sıfır km araçlar için yüzde 0,49 ve yüzde 0,69 faiz oranları kapsamında sunulmaktadır. Aynı zamanda ikinci el araçlar için ise yüzde 0,82 faiz oranı sunulmasıyla birlikte dikkatleri üzerine çekmektedir. 150 bin TL’ye kadar 36 ay vade imkânları ile gündemimizde ki yerini almaktadır.
 
 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR