Vakıfbank'tan Düşük Faizli Bayram Kredisi Müjdesi! Vakıfbank Bayram Kredisine Nasıl Başvuru Yapılır?

Vakıfbank'tan milyonlarca vatandaşı ilgilendiren kredi müjdesi geldi! Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala, bayram öncesi alışveriş ve diğer acil ihtiyaçları için ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşlara Vakıfbank'tan düşük faizli Bayram kredisi duyuruldu.

Vakıfbank'tan Düşük Faizli Bayram Kredisi Müjdesi! Vakıfbank Bayram Kredisine Nasıl Başvuru Yapılır?
Yayın Tarihi: 20.05.2020 21:34:00

Vakıfbank'tan milyonlarca vatandaşı ilgilendiren kredi müjdesi geldi! Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala, bayram öncesi alışveriş ve diğer acil ihtiyaçları için ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşlara Vakıfbank'tan düşük faizli Bayram kredisi duyuruldu. Vakıfbank tarafından yapılan açıklamaya göre, her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan Bayramı öncesi Vakıfbank'tan aylık %0,98 faiz oranıyla Bayram ihtiyaç kredi paketleri hayata geçirildi. Vakıfbank müşterisi olup Bayram kredisi kullanacaklara 3 ay geri ödemesiz 60 aya kadar vade seçeneğiyle düşük faizli Bayram kredisi imkanı! Vakıfbank Bayram Kredisi'ne dair tüm detayları haberimizde sizler için hazırladık...

Vakıfbank'tan Bayram kredisi müjdesi! Vakıfbank, Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala yaptığı açıklamayla Bayram Kredisi paketlerini duyurdu. Milyonlarca vatandaş, bu süreçte Bayram Kredileri ile ilgili araştırmalar yaparken bir müjde de Vakıfbank'tan geldi. Vakıfbank, Ramazan Bayramı'na özel, %0,98 aylık faiz oranıyla ihtiyaç kredisi verecek! Vakıfbank müşterisi olup Bayram Kredisi kullanmak isteyenlere özel 3 ay geri ödemesiz dönem sağlanabilecek. 3 ay geri ödemesiz, 60 ay vade seçenekli %0,98 faiz oranlı uygun bayram kredisi Vakıfbank'ta! 

Vakıfbank, yeni yaptığı duyuru ile Ramazan Bayramı için Bayram Kredisi kullanacak bireysel segment müşterilerine, 3 ay geri ödemesiz kredi müjdesini duyurdu! Vakıfbank'tan bayram kredisi kullanan bireysel banka müşterileri, 3 ay boyunca ne ana para ne de faiz ödemesi gerçekleştirmeyecek.

VAKIFBANK'TAN 0,98 FAİZ ORANIYLA 3 AY GERİ ÖDEMESİZ BAYRAM KREDİSİ!

Vakıfbank tarafından yapılan duyuruyla, her yıl geleneksel olarak yapılan Bayram Kredisi ile vatandaşa finansman desteğine bu yıl bir yenisi daha eklendi. Vakıfbank, %0,98 faiz oranıyla Vakıfbank müşterilerine özel 3 ay geri ödemesiz, 60 aya kadar vade seçenekleriyle Bayram Kredisi dağıtacak. 


VAKIFBANK BAYRAM KREDİSİ BAŞVURULARI NASIL YAPILIR?

Vakıfbank'tan Bayram Kredisi kullanmak isteyenler, Vakıfbank Bayram kredisine başvuru nasıl yapılır? Sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. Mâlum Koronavirüs salgını nedeniyle Şubeye gitmeksizin Bayram Kredisi başvurunuzu İnternet üzerinden veya Cep Telefonunuzla kolayca yapabilirsiniz.

Vakıfbank tarafından duyurulan düşük faizli bayram kredisine başvurmak için "KREDI" "TCKN" "AYLIK GELİR" bilgileri aralarında birer boşluk bırakarak 5724'e SMS göndermeniz gerekmektedir. Vakıfbank 3 bin TL ila 125 bin TL arasında ihtiyaç kredi paketlerini Bayram boyunca müşterileriyle buluşturacak.

VAKIFBANK'TAN UYGUN BAYRAM KREDİSİ

Vakıfbank Genel Müdür Yardımcısı Lütfü Çelebi de Vakıfbank Bayram Kredisi paketleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Çelebi, her zaman olduğu gibi yine vatandaşın önceliklerini ve ihtiyaçlarını düşündüklerini belirterek ihtiyaç sahiplerine Bayram Kredisi ile rahat bir nefes aldırmak istediklerini açıkladı.

Vakıfbank Genel Müdür Yardımcısı Lütfü Çelebi, Vakıfbank Bayram kredilerinde üst limitin 125 bin Tl olduğunu da belirterek, Bayrama Özel 3 ay geri ödemesiz ve 60 ay vadeli kredi fırsatından ihtiyaç sahibi tüm bireysel segment müşterilerin yararlanabileceğini de sözlerine ekledi.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR