Victorinox Swiss Army’nin Alliance Sport Chrono modeli ile tanışma vakti!!

Günümüzde saatler en şık aksesuarlarımızı oluşturuyor. Lüks, spor-şık ve spor saatler kıyafetimizin en önemli tamamlayıcıları. Kaliteli saat anlayışıyla erkeklerin dikkatini çeken Victorinox Swiss Army, Alliance Sport Chrono modeliyle tüm beğenileri üzerinde topluyor.

Victorinox Swiss Army’nin  Alliance Sport Chrono modeli ile tanışma vakti!!
Yayın Tarihi: 24.10.2018 15:41:00

Günümüzde şıklığımızı sadece kıyafetlerimizle değil kolumuza taktığımız saatlerle de tamamlıyoruz.  İsviçre’den dünyaya yayılan Victorinox Swiss Army’in Alliance Sport Chrono modeli erkeklerin şıklıklarını tamamlarken farklı kombinlerin oluşturulmasına da yardımcı oluyor.

Saatler, tarzınızın göstergesi!





Günümüzde saatler kıyafetlerin tamamlayıcısı olmaktan öteye geçti. Saatler nasıl bir tarza sahip olduğunuzu ifade etmenin en kestirme yolu.  Alliance Sport Chrono modeli yansıma yapmayan safir kristal cam özelliğiyle net bir görüş sağlamasının yanı sıra şık bir görünüm kazanmanızı sağlıyor. Hatları ince, zarif ve parlak olan paslanmaz çeliğin, siyah ile buluşması saate doğal bir derinlik sunuyor. Ustalıkla yapılmış Quartz makinede, kronometre, takimetre göstergesi ve takvim bulunuyor. 100 metreye kadar su geçirmez özelliği ve siyah kauçuk kayışı ile fark yaratan saat estetik anlayış ile erkek modasına yepyeni bir yorum getiriyor.
 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR