Vida'dan İlginç Gol Sevinci! Mandzukic'in Golü Sonrası Kameramanı Öptü!

Beşiktaş'lı Vida'nın yaşadığı gol sevinci dünya basınının gündeminde. Vida, ikinci yarının uzatma dakikalarında gelen Hırvatistan golü sonrası kameramanı öperek gol sevinci yaşadı. İşte o anlar...

Vida'dan İlginç Gol Sevinci! Mandzukic'in Golü Sonrası Kameramanı Öptü!
Yayın Tarihi: 12.07.2018 00:15:00

Büyük sürprizlerle başlayan 2018 Dünya kupasında yarın final maçında dün Fransa'nın Belçika'yı yenmesiyle bugün tüm gözler İngiltere - Hırvatistan maçına çevrildi. 

Özellikle Avrupa basınının favori olarak gösterdiği İngiltere maça iyi başladı. İlk golü bulan ve sağlı sollu güzel ataklar yapan İngiltere bu oynadığı futbolu maçın geneline yayamayınca Hırvatistan'ın önü açıldı.

Hırvatistan akıcı ve hızlı oyunu ile karşılaşmayı 1-1'e getirdi ve maçın 90 dakikası beraberlikle sona erdi. 

Aslında bu dünya kupasında uzatmalara ve penaltılara alışmıştık. Ancak bu sefer öyle olmadı. Uzatmalarda da hızlı bir futbol sergileyen Hırvatistan 2. uzatma yarısında 109. dakikada Mandzukic'in golüyle öne geçti. 

Büyük bir fırsat yakaladığını düşünen Hırvat futbolcular sevincin coşkusuyla kameramana zor anlar yaşattı!.

Vida Kameramanı Böyle Öptü!




Hırvat futbolcular gol sırasında kameramanı ilginç bir şekilde yere düşürdü.

Beşiktaş'ın Hırvat futbolcusu Domogoj Vida yere düşen foto muhaberini öperek özür diledi. 

Hırvatistan'ın golü sonrası oyun başladı. Ancak hafızalarda Vida'nın öpücüğü ve kameraman kalmıştı. Oyun başladığı anda saha kenarındaki tüm foto muhabirleri oyun alanından çok foto muhaberine odaklandılar ve onu çekmenin yarışına girdiler.

Hırvatistan'la birlikte belki de kameraman da ilginç bir anı yaşamış ve ölümsüzleştirmiş oldu. Beşiktaş'lı Vida'da bu öpücükle hem dünya gündemine hem de sosyal medya gündemine bomba gibi düştü.

Leicester City, Beşiktaşlı Domagoj Vida İçin 14 Milyon Euroyu Gözden Çıkardı

İngiliz temsilcisi Leicester City, daha önce 12 milyon euro önerdiği Beşiktaş'ın Hırvat stoperi Domagoj Vida için 14 milyon euroluk yeni bir teklif sundu. 

Beşiktaş'a devre arasında gelen ancak fazla şans bulamayan Vida, Leicester City'nin gözdesi oldu. Daha önce siyah-beyazlılara 12 milyon Euro öneren Premier Lig kulübü, teklifini 14 milyon euroya yükseltti.

Everton'un da 13 milyon euro ile kapıyı çaldığı öğrenildi.Beşiktaş 18 Milyon Euro istiyor. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR