Viell Milyonluk Yatırım Aldı

21-55 yaş aralığında yeni nesil iş insanları, expatlar, profesyoneller, sanatçılar, girişimciler ve tasarımcılar gibi seçkin üyeleri içinde barındıran, kitlesi geniş, kendi içerisinde segmentlere ayrılmış sosyal bir kulüp olan Viell, ilk yatırım turunu tamamladı.

Viell Milyonluk Yatırım Aldı
Yayın Tarihi: 25.10.2018 12:37:00

Yatırım Turunu 1 Milyon TL İle Tamamlayan Viell; Bu Özel Kitleye Ulaşmak İsteyen Üst Segment Markalar İçin Online Pazarlama Platformunu Hayata Geçirdi

21-55 yaş aralığında yeni nesil iş insanları, expatlar, profesyoneller, sanatçılar, girişimciler ve tasarımcılar gibi seçkin üyeleri içinde barındıran Viell ilk yatırım turunu tamamladı. Toplamda 1 Milyon TL’lik yatırım alan Viell, yeniliklere ve deneyimlere açık, sosyal, vizyoner, iş bağlantıları kuvvetli, küresel bakış açısına sahip üyelerini bir araya getiriyor.

Faaliyete geçmesinin ardından çok kısa bir süre geçmesine rağmen büyük ilgi gören Viell platformuna Türkiye’nin en büyük holding ve şirketlerinin yönetim kurulu üyeleri ve aile bireylerinden oluşan 1.228 kişi katıldı. Bu iş insanları ile iletişime geçmek isteyen 7.456 kişi ise Viell uygulamasını indirdi. Büyük ilgi gören Viell, kısa sürede yatırımcıların da ilgisini çekti ve ilk turda 1 Milyon TL’lik yatırım aldı.



Viell uygulaması, üyelerinin kendi iş ve ilgi alanlarına uygun üyelerle ve şirketlerle kolaylıkla tanışıp iletişim kurmalarını sağlıyor. Trendleri belirleyen, yeniliğe açık, üst segment tüketim alışkanlığına sahip kişilerden oluşan Viell platformuna üyelik için başvuran kişi sayısı da artmaya devam ediyor.

Yazılımındaki yapay zeka özelliği sayesinde, üyelerin ilgisini çekebilecek içerikler ve markaları kişiye özel sıralayarak dinamik bir uygulama deneyimi yaşatan Viell, üyelerine seçkin markalardan özel indirimler ve ayrıcalıklar da sunuyor. Viell üyeleri, kendilerine özel gerçekleştirilen deneyim ve etkinliklerde keyifli vakit geçirirken sosyal ve iş çevrelerini nitelikli biçimde genişletebiliyor.




Viell’e Nasıl Üye Olunur?

Üyelerinin, üniversite, şirket, unvan başta olmak üzere detaylı parametrelerle üye araştırması yaparak doğru kişilere anında ulaşmasını, lifestyle, iş, tasarım ve ilgi alanına giren her konuda en güncel ve kaliteli haber içeriklerine ulaşmasını sağlayan Viell uygulaması kısa süre önce App Store’da yerini almıştı.

App Store’dan indirilen Viell uygulaması içerisinde yer alan iletişim formundaki isim, mezun olunan üniversite, doğum tarihi, çalışılan sektör, şirket ismi, lokasyon gibi bilgilerin doldurulup fotoğrafın eklenmesi, sisteme girişin ilk adımını oluşturuyor. Sistem tarafından gönderilen onay maili ardından kullanıcı adı ve şifre ile sisteme giriş sağlanıyor.

Viell’e üye olarak kabul edilebilemek için başta gelen kriterler ise, eğitim durumu, kariyer, sektör ve şirket isminden oluşmakta.

Üst Segment Markalar İçin Yeni Pazarlama Platformu

Viell, üyelerine sunduğu ayrıcalıkların yanı sıra üst segment markalara da ayrıcalıklar tanıyor. A+, A, B+ ve B tüketici segmentindeki üyelerden oluşan Viell platformu, markalara üyelerinin ilgi alanlarına göre düzenlenen içerik alanlarında, hedef kitlesine göre konumlandırılan reklamlar verme imkanı tanıyor. Markalar, uygun Viell üyelerine uygulama içinden direkt mesaj göndererek potansiyel müşterilerine doğrudan ulaşıp, mesaj reklamı, bildirim reklamı ve e-posta reklamı da yapabiliyor.



Viell Hakkında

Viell, 21-55 yaş aralığında yeni nesil iş insanları, expatlar, profesyoneller, sanatçılar, girişimciler ve tasarımcılar gibi seçkin üyeleri içinde barındıran, kitlesi geniş, kendi içerisinde segmentlere ayrılmış sosyal bir kulüptür. Platform, üyelerinin sosyal ve iş çevrelerini nitelikli biçimde genişletirken, gerçekleştirdiği özel davet, deneyim ve etkinliklerle de keyifli vakit geçirmelerini sağlar. Viell üyeleri, kendi iş ve ilgi alanlarına uygun üyelerle ve şirketlerle kolaylıkla tanışır ve iletişim kurar. Viell, üyelerini ilgi alanlarına hitap eden marka ve haber içerikleriyle eşleştirerek, kişiye özel, dinamik bir uygulama deneyimi yaşatır, üyelerine seçkin markalardan özel indirim, ayrıcalık ve öncelikler kazandırır. Viell üyelik kartı ile özel davetlere katılabilen üyeler, uygulama içinde TL puan kazanır. Trendleri belirleyen, yeniliğe açık, üst segment tüketim alışkanlığına sahip üyelerden oluşan Viell, sunduğu etkinlik hizmetleriyle, markalara ürün ve hizmetlerini unutulmayacak deneyimlerle sunma fırsatı verir. Markalar için yazılımla desteklenen tüketim pazarlama platformu desteği sağlayan Viell, Türkiye’nin ilk üst segment tüketim ajansı hizmetini vermektedir. Yazılımındaki yapay zeka özelliği sayesinde, üyelerin ilgisini çekebilecek içerikler ve markalar kişiye özel sıralanmaktadır. iOS tabanlı Viell uygulaması App Store’dan indirilebilir.






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR