Vincent Aboubakar Galatasaray'a doğru Fatih Terim istiyor

Galatasaray Mbaye Diagne'nin yerine Vincent Aboubakar'ı transfer ediyor! Fatih Terim'in hem Milli takım hem de Galatasaray'da yardımcılığını yapan Müfit Erkasap, yaptığı açıklamada Fatih Terim'in Vincent Aboubakar'ı istediğini açıkladı!

Vincent Aboubakar Galatasaray'a doğru Fatih Terim istiyor
Yayın Tarihi: 24.06.2019 16:28:00

Galatasaray, Senegalli forvet oyuncusu Mbaye Diagne'yi Suudi Arabistan'a sattıktan sonra transferde gaza basarak yeni forvetini transfer edecek! Galatasaray'ın yeni forveti isim en güçlü isimler Benjamin Tetteh ve Vincent Aboubakar! Fatih Terim hem Tetteh hem de Aboubakar'ın transfer edilmesini istiyor! 

Geçtiğimi dönemde Beşiktaş'ta da forma giyen ve ardından kiralık sözleşmesi bitince Porto'ya geri dönen Vincent Aboubakar, Galatasaray'a çok yakın! Galatasaray'da Fatih Terim, Vincent Aboubakar için "Mutlaka transfer etmeliyiz." dedi. Galatasaray'ın oyun şablonu için ideal bir forvet olduğunu aktaran Terim, Aboubakar'ın mutlaka transfer edilmesini istiyor.

Galatasaray'da ve Milli Takım'da uzun yıllardır Fatih Terim'in yardımcılığını yapan yardımcı hoca Müfit Erkasap da Fatih Terim'in Vincent Aboubakar'ı istediğini açıkladı! 


VİNCENT ABOUBAKAR GALATASARAY'A GELİR Mİ?

Porto'da forma giyen ve geçtiğimiz sezonda birçok maçta sakatlığı nedeniyle yer alamayan 27 yaşındaki Vincent Aboubakar, Galatasaray'a gelmeye sıcak bakıyor. Galatasaray'ı ve Türkiye'yi yakından tanıyan Aboubakar, Galatasaray'la şampiyonlar ligi heyecanı yaşamak istiyor.

Aboubakar transferindeki en büyük engel Porto! Porto, 2 yıl daha sözleşmesi bulunan Vincent Aboubakar için bonservis bedeli olarak 15 milyon euro talep ediyor. Galatasaray, Diagne'den gelecek parayla ve yapılan pazarlıklar neticesinde Aboubakar'ı 10-12 milyon euro'ya transfer etmek istiyor.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR