Vodafone Park'ta Kartal Affetmedi

Maç boyunca etkili futbolu ile Galatasaray'a adeta nefes aldırmayan Beşiktaş, 18 net gol pozisyonunu ile derbilerde ender rastlanan bir oran yakaladı. Sahadan 3-0 gibi net bir skorla ayrılan Beşiktaş zirve yarışından kopmayarak aradaki puan farkını 3'e indirdi.

Vodafone Park'ta Kartal Affetmedi
Yayın Tarihi: 2.12.2017 22:32:00

Spor Toto Süper Lig'de karşı karşıya gelen Beşiktaş ve Galatasaray karşılaşmasında Beşiktaş taraftarı önünde adeta Galatasaray'ı ezdi. 90 dakika boyunca etkili bir oyun sergileyen Siyah Beyazlı ekip sayısız gol pozisyonundan yararlanamadı. 

Maç Golle Başlıyordu!

Karşılaşmanın henüz 35. saniyesinde maç adeta golle başlıyordu. Cenk Tosun maç başlar başlamaz kaleciyle karşı karşıya kaldı ve Muslera net golü engelledi. 


Maçın ilk yarısında Galatasaray Rodriguez ve Feghouli'yle net pozisyonlardan faydalanamadı ve ilk yarı golsüz sona erdi.

Muslera'dan Büyük Hata!

İkinci yarının ilk dakikasında Muslera'nın belki de kariyerinin en büyük hatasını yaparak Cenk Tosun'a adeta asist yaptı ve topu ağlara göndermeyi başardı. 

Golden sonra adeta maçtan kopan Galatasaray, tarihi hezimetten şansıyla kurtuldu. İlk olarak sahneye Tosic çıktı ve skoru 2-0'a getirdi. 90. dakika da ise ikinci yarı oyuna giren Negredo, iki kişinin arasından sıyrılıp Muslera'yı da geçerek topu ağlara gönderdi. Maç bu golle son buldu. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR