Vurgun dizisi beğenildi mi? İşte Vurgun dizisinin ilk bölümüne gelen yorumlar

Fox TV'nin iddialı yeni dizisi Vurgun dün akşam 1. bölümüyle ekranlara geldi. Oldukça zorlu bir günde ekranlara gelen Vurgun fena bir ivme yakalamadı. Peki Vurgun dizisi beğenildi mi? İşte Vurgun dizisinin ilk bölümüne gelen yorumlar...

Vurgun dizisi beğenildi mi? İşte Vurgun dizisinin ilk bölümüne gelen yorumlar
Yayın Tarihi: 7.02.2019 15:17:00

Fox TV'nin iddialı yeni dizisi Vurgun dün akşam 1. bölümüyle ekranlara geldi. Peki Vurgun dizisi beğenildi mi? İşte Vurgun dizisinin ilk bölümüne gelen yorumlar...

Yönetmenliğini Altan Dönmez'in, senaristliğini Başar Başaran ve Emre Özdür'ün üstlendiği Vurgun dizisi dün akşam başladı. Peki Vurgun dizisi beğenildi mi?

Başrollerini Erkan Petekkaya, Deniz Çakır, Emre Kınay, Altan Erkekli ve Begüm Birgören'in paylaştığı Vurgun dizisinin kadrosunda Cemal Toktaş, Altan Erkekli, Aliye Uzunatağan, İnanç Konukçu, Mehmet Bozdoğan, Berna Koraltürk, Filiz Ahmet ve Cenk Kangöz gibi başarılı oyuncular da yer alıyor. 

Peki Vurgun dizisi beğenildi mi? İşte Vurgun dizisinin ilk bölümüne gelen yorumlar...​



Özellikle Sen Anlat Karadeniz ve Diriliş Ertuğrul gibi oldukça başarılı ve reyting rekortmeni dizilerle reyting yarışına giren Vurgun dizisi ilk bölümüyle fena bir ivme yakalamadı. Peki Vurgun dizisi beğenildi mi?


Vurgun dizisinin 1. bölümüne izleyiciler oldukça iyi tepkiler verdi. Özellikle Kemal karakterine hayat veren Erkan Petekkaya ve Reyhan'ı canlandıran Deniz Çakır'ın performanslarını çok beğenen izleyiciler, Vurgun dizisinin Çarşamba akşamları için güzel bir alternatif oluşturduğunu düşünüyor.

Bazı izleyicilerin de Sen Anlat Karadeniz yerine Vurgun dizisini izlediğini söylemesi ise dizinin başarılı bulunduğunun belki de en büyük kanıtı oldu.



Vurgun 1. bölümde neler yaşandı?

Aşık olduğu karısı Reyhan ve oğluyla beraber çok mutlu bir hayat yaşayan Kemal Vardar, oğlunun ikinci yaş gününü kutladıkları gece aklına takılan bir iş için uyanır ve sahip olduğu fabrikaya gider. Kemal şirkette çıkan yangın sonucu büyük bir kaza geçirir. Doktorlar Kemal’in tıbben öldüğünden emindirler. Kemal yıllarını komada geçirirken, Reyhan ve yakınları yaşamaya devam etmek zorundadır.

Kemal’e komada kaldığı süre boyunca Asya hemşire çiçek gibi bakmıştır. Öyle ki hastanede çalışan herkes onun bu ilgisinin altındaki gerçeği merak etmektedir. O gün Asya hemşire Kemal Vardar’ın durumunda bir farklılık hisseder. Ve sonunda Kemal komaya girdikten 10 yıl sonra büyük bir mucizeyle uyanır. Ancak Kemal’in öldüğü ve etrafındakilerin yaşadığı bu 10 yılın sonunda onu hayalindeki gibi bir kavuşma beklememektedir. 

Vurgun dizisi 2. bölümüyle 13 Şubat Çarşamba akşamı Fox TV'de...






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR