Vurgun dizisi bu akşam başlıyor! İlk bölüme saatler kaldı

Fox TV'nin iddialı yeni dizisi Vurgun bu akşam başlıyor. Vurgun dizisinin ilk bölümüne saatler kaldı. Peki Vurgun oyuncuları konusu kim kimdir? İşte Vurgun dizisinin detayları...

Vurgun dizisi bu akşam başlıyor! İlk bölüme saatler kaldı
Yayın Tarihi: 6.02.2019 16:27:00

Fox TV'nin iddialı yeni dizisi Vurgun bu akşam başlıyor. Peki Vurgun oyuncuları konusu kim kimdir?

Yönetmenliğini Altan Dönmez'in, senaristliğini Başar Başaran ve Emre Özdür'ün üstlendiği Vurgun dizisi bu akşam başlıyor. Peki Vurgun oyuncuları konusu kim kimdir?

Yapımcılığını Gold Film'in üstlendiği Vurgun dizisinin ilk bölümüne saatler kaldı. Peki Vurgun oyuncuları konusu kim kimdir?

Jet Sosyete ve Çocuklar Duymasın, özellikle Sen Anlat Karadeniz ve Diriliş Ertuğrul gibi oldukça başarılı ve reyting rekortmeni dizilerle reyting mücadelesine tutuşacak olan Vurgun dizisi bu akşam ekranlara gelecek. Peki Vurgun oyuncuları konusu kim kimdir?

Oldukça zorlu bir günde -Çarşamba akşamında- yayın macerası başlayacak olan Vurgun dizisinin Fox TV'nin yüzünü güldürüp güldürmeyeceğini hep birlikte izleyip göreceğiz...

Peki Vurgun oyuncuları konusu kim kimdir?




Vurgun Oyuncuları

Başrollerini Erkan Petekkaya, Deniz Çakır, Emre Kınay, Altan Erkekli, Begüm Kütük ve Begüm Birgören'in paylaştığı Vurgun dizisinin kadrosunda Cemal Toktaş, Altan Erkekli, Aliye Uzunatağan, İnanç Konukçu, Mehmet Bozdoğan, Berna Koraltürk, Filiz Ahmet ve Cenk Kangöz gibi başarılı oyuncular da yer alıyor.

Cemal Toktaş Kemal'in kardeşi Turan'ı, Aliye Uzunatağan yengesi Nezahat'i, Altan Erkekli ise amcası Erdoğan'ı canlandıracak.

Vurgun dizisinde İnanç Konukçu’nun Erkan Petekkaya’nın yakın arkadaşı Kayhan’ı canlandıracağı öğrenilirken, Elena Viunova, Turan’ın (Cemal Toktaş) sevgilisine hayat verecek.

Vurgun Konusu

Vurgun dizisi, 10 yıl komada kaldıktan sonra mucize eseri uyanan fabrika sahibi Kemal'in (Erkan Petekkaya) hikayesini ekrana taşıyacak.

Vurgun dizisi ilk bölümüyle bu akşam saat 20:00'de Fox TV ekranlarında!

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR