Vurgun dizisine sürpriz bir isim daha katıldı! Reyhan'ın babası geliyor

Fox TV'nin iddialı yeni dizisi Vurgun bu hafta 2. bölümüyle ekranlara gelecek. Diziye Reyhan'ın babası geliyor...

Vurgun dizisine sürpriz bir isim daha katıldı! Reyhan'ın babası geliyor
Yayın Tarihi: 12.02.2019 11:26:00

Yönetmenliğini Altan Dönmez'in, senaristliğini Başar Başaran ve Emre Özdür'ün üstlendiği Vurgun dizisi bu hafta 2. bölümüyle ekranlara gelecek.

Vurgun dizisine Reyhan’ın babası olarak ünlü bir oyuncu geliyor….

Başrollerini Erkan Petekkaya, Deniz Çakır, Emre Kınay, Altan Erkekli ve Begüm Birgören'in paylaştığı Vurgun dizisinin kadrosunda Cemal Toktaş, Altan Erkekli, Aliye Uzunatağan, İnanç Konukçu, Mehmet Bozdoğan, Berna Koraltürk, Filiz Ahmet ve Cenk Kangöz gibi başarılı oyuncular da yer alıyor. 

Gold Film imzalı Vurgun dizisi, geçen hafta ekrana gelen ilk bölümüyle seyirciden büyük ilgi gördü. 10 yıl komada kaldıktan sonra mucize eseri uyanan Kemal Vardar’ın hikâyesini anlatan dizide Deniz Çakır Reyhan karakterine hayat veriyor.


Olayların hız kesmeden devam edeceği Vurgun dizisine yepyeni bir karakter dahil oluyor. Dördüncü bölümde diziye dengeleri değiştirecek olan Reyhan’ın babası Feyyaz karakteri dahil olacak.



Vurgun dizisinde Reyhan'ın babası Feyyaz'ı usta oyuncu Ünal Silver canlandıracak. Ünal Silver, son olarak Diriliş Ertuğrul dizisinde Umur Bey rolüyle seyirci karşısına çıkmıştı.

Vurgun yeni bölümleriyle her Çarşamba Fox TV'de...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR