Vurgun dizisinin 3. tanıtımı yayınlandı! Deniz Çakır şimdiden tam not aldı

Fox TV'nin merakla beklenen Vurgun dizisinden bir tanıtım daha yayınlandı. Çekimleri tüm hızıyla devam eden Vurgun dizisinin üçüncü tanıtımına Deniz Çakır damga vurdu. İşte Vurgun dizisinin tüm detayları...

Vurgun dizisinin 3. tanıtımı yayınlandı! Deniz Çakır şimdiden tam not aldı
Yayın Tarihi: 17.01.2019 01:05:00

Başrollerini Erkan Petekkaya, Deniz Çakır, Emre Kınay, Altan Erkekli, Begüm Kütük ve Begüm Birgören'in paylaştığı Vurgun dizisinin üçüncü tanıtımı yayınlandı.

Yönetmenliğini Altan Dönmez'in, senaristliğini Başar Başaran ve Emre Özdür'ün üstlendiği Vurgun dizisinin üçüncü tanıtımına Deniz Çakır damgasını vurdu.

Vurgun 3. tanıtımındaki performansıyla göz dolduran başarılı oyuncu Deniz Çakır, şimdiden izleyicilerden tam not aldı.

Vurgun dizisinde Kemal'in eşi Reyhan'a hayat veren Deniz Çakır, rolü için imajını değiştirdi.




Vurgun dizisinin kadrosunda Cemal Toktaş, Altan Erkekli, Aliye Uzunatağan, İnanç Konukçu, Mehmet Bozdoğan, Berna Koraltürk, Filiz Ahmet ve Cenk Kangöz gibi başarılı oyuncular da yer alıyor.

Vurgun dizisi, 10 yıl komada kaldıktan sonra mucize eseri uyanan fabrika sahibi Kemal'in (Erkan Petekkaya) hikayesini ekrana taşıyor. Cemal Toktaş Kemal'in kardeşi Turan'ı, Aliye Uzunatağan yengesi Nezahat'i, Altan Erkekli ise amcası Erdoğan'ı canlandıracak.

Vurgun dizisinde İnanç Konukçu’nun Erkan Petekkaya’nın yakın arkadaşı Kayhan’ı canlandıracağı öğrenilirken, Elena Viunova, Turan’ın (Cemal Toktaş) sevgilisine hayat verecek.

 Vurgun dizisinin Ocak ayının sonunda Fox TV'de ekranlara gelmesi bekleniyor... Vurgun dizisi çok yakında Fox TV ekranlarında!

İşte Vurgun dizisinin 3. tanıtımı:






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR