Vurgun dizisinin İlk tanıtımı yayınlandı! Dizinin ilk tanıtımı akıllara Kara Sevda dizisini getirdi

Fox TV'nin merakla beklenen Vurgun dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Çekimleri tüm hızıyla devam eden Vurgun dizisinin ilk tanıtımı Kara Sevda dizisine benzetildi. İşte Vurgun dizisi ile ilgili tüm detaylar...

Vurgun dizisinin İlk tanıtımı yayınlandı! Dizinin ilk tanıtımı akıllara Kara Sevda dizisini getirdi
Yayın Tarihi: 2.01.2019 10:57:00

Başrollerini Erkan Petekkaya, Deniz Çakır, Emre Kınay, Altan Erkekli, Begüm Kütük ve Begüm Birgören'in paylaştığı Vurgun dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı.

Vurgun dizisinin kadrosunda Cemal Toktaş, Altan Erkekli, Aliye Uzunatağan, İnanç Konukçu, Mehmet Bozdoğan, Berna Koraltürk, Filiz Ahmet ve Cenk Kangöz gibi başarılı oyuncular da yer alıyor.

Yönetmenliğini Altan Dönmez'in, senaristliğini Başar Başaran ve Emre Özdür'ün üstlendiği Vurgun dizisinin ilk tanıtımı ise su altındaki görüntüleriyle, yayınlandığı döneme damgasını vuran Kara Sevda dizisine benzetildi.

Vurgun dizisi, 10 yıl komada kaldıktan sonra mucize eseri uyanan fabrika sahibi Kemal'in (Erkan Petekkaya) hikayesini ekrana taşıyor. Cemal Toktaş Kemal'in kardeşi Turan'ı, Aliye Uzunatağan yengesi Nezahat'i, Altan Erkekli ise amcası Erdoğan'ı canlandıracak.


Vurgun dizisinde İnanç Konukçu’nun Erkan Petekkaya’nın yakın arkadaşı Kayhan’ı canlandıracağı öğrenilirken, Elena Viunova, Turan’ın (Cemal Toktaş) sevgilisine hayat verecek.

Cuma akşamları ekranlara geleceği düşünülen Vurgun dizisi, Ocak ayında Fox TV'de ekranlara gelecek...

İşte Vurgun dizisinin ilk tanıtımı:






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR