Vurgun dizisinin yayın tarihi belli oldu! Çarşamba rekabeti kızışacak

Fox TV'nin merakla beklenen Vurgun dizisinden güzel haber geldi. Vurgun dizisinin yayın tarihi belli oldu. İşte Vurgun'un yayın tarihi...

Vurgun dizisinin yayın tarihi belli oldu! Çarşamba rekabeti kızışacak
Yayın Tarihi: 26.01.2019 14:12:00

Başrollerini Erkan Petekkaya, Deniz Çakır, Emre Kınay, Altan Erkekli, Begüm Kütük ve Begüm Birgören'in paylaştığı Vurgun dizisinin yayın tarihi belli oldu.

Yönetmenliğini Altan Dönmez'in, senaristliğini Başar Başaran ve Emre Özdür'ün üstlendiği Vurgun dizisinden beklenen tarih geldi.

Yapımcılığını Gold Film'in üstlendiği Vurgun dizisi 6 Şubat Çarşamba akşamı başlıyor.



Vurgun dizisinin kadrosunda Cemal Toktaş, Altan Erkekli, Aliye Uzunatağan, İnanç Konukçu, Mehmet Bozdoğan, Berna Koraltürk, Filiz Ahmet ve Cenk Kangöz gibi başarılı oyuncular da yer alıyor.


Vurgun dizisi, 10 yıl komada kaldıktan sonra mucize eseri uyanan fabrika sahibi Kemal'in (Erkan Petekkaya) hikayesini ekrana taşıyor. Cemal Toktaş Kemal'in kardeşi Turan'ı, Aliye Uzunatağan yengesi Nezahat'i, Altan Erkekli ise amcası Erdoğan'ı canlandıracak.

Vurgun dizisinde İnanç Konukçu’nun Erkan Petekkaya’nın yakın arkadaşı Kayhan’ı canlandıracağı öğrenilirken, Elena Viunova, Turan’ın (Cemal Toktaş) sevgilisine hayat verecek.

Çarşamba günleri yayınlanacak olan Vurgun dizisi, Diriliş Ertuğrul, Sen Anlat Karadeniz gibi reyting rekortmeni dizilerle rekabet edecek.

Vurgun ilk bölümüyle 6 Şubat Çarşamba akşamı Fox TV'de!

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR