Vurgun neden final yaptı? FOX TV Vurgun başka kanala geçecek mi

Vurgun neden final yaptı? FOX TV ekranlarında yayınlanan Vurgun dizisi sürpriz bir kararla bu akşam final yapıyor. Peki Vurgun neden bitti. Vurgun neden final yaptı. İşte FOX TV ekranlarında yayınlanan Vurgun dizisi akıbeti.

Vurgun neden final yaptı? FOX TV Vurgun başka kanala geçecek mi
Yayın Tarihi: 13.03.2019 19:00:00

FOX TV ekranlarında yayınlanan Vurgun dizisi final yaptı. Peki Vurgun neden final yaptı. Vurgun Final kararı sonrası adeta hayranları yıkıldı. Yeni sezonun en büyük kozlarından biri olan FOX TV, Vurgun dizisinden bu kadar hızlı neden vazgeçti. İşte Vurgun Final yapmasıyla beraber gelişen tüm olaylar.

Vurgun neden final yaptı? FOX TV

FOX TV ekranlarında yayınlanan Erkan Petakkaya ve deniz Çakır gibi bol reytingli kişilerin başrollerinde yer aldığı Vurgun dizisi ani finali sonrası şok etkisi yarattı. Peki Vurgun dizisi neden 6 bölüm sürdü. Kanalla olan 13 bölümlük anlaşma devreye girmedi. Vurgun final yapma sebebi nedir?

Vurgun başka kanala geçecek mi?


FOX TV Gold Film imzalı dizisi Vurgun başka kanala geçme ihtimali bulunmuyor. Hem dizi oyuncuları, hem senarist hem yönetmen artık ekiple vedalaştı. Vurgun 6. bölümüyle final yaptı ve artık ekranlarda olmayacak. Vurgun final kararı sonrası tüm izleyenleri başka kanala geçsin, STar TV geçsin kampanyası başlattı. Ancak Vurgun başka kanala geçmedi ve yayın hayatını noktaladı. 

Deniz Çakır vedalaştı

İlk olarak geçtiğimiz hafta Erkan Petakkaya'nın vedalaşması sonrası akıllarda acaba devam eder mi başka kanala geçer mi gibi yorumların yer aldığı Vurgun dizisi için Deniz Çakır son noktayı koydu. Eşkiya dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Meryem karakteriyle 4 yıl süren reyting galibiyeti sonrası yeni işinde beklenen verimi almadı ve hayranlarıyla vedalaştı.

Gold film, Star TV için Kardeş Çocukları ve Erkenci Kuş dizileri sonrası 3. işi olan Vurgun malesef final yaparak ekran macerasını tamamladı. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR