Vuslat 17.Bölüm Fragmanı Yayınlandı İzle Aziz Kurtulucak'mı?

TRT1'in dizisi Vuslat 17.Bölüm Fragmanı Yayınlandı Aziz kutulucakmı?Vuslat 17.Bölüm Fragmanı özeti ve konusu yeni bölümde neler olacak?

Vuslat 17.Bölüm Fragmanı Yayınlandı İzle Aziz Kurtulucak'mı?
Yayın Tarihi: 29.04.2019 22:08:00

TRT1'in dizisi Vuslat 17.Bölüm Fragmanı Yayınlandı.yeni bölümde neler olacak. Aziz cezaevinden kurtulucakmı?Vuslat 17.Bölüm Fragmanı özeti ve konusu yeni bölümde neler olacak?

Vuslat 17.Bölüm Fragmanında Hakkında Tutuklama kararı çıkan Aziz bu duruma sessizce kabullenir.ve Aziz kendi hayatının ve kaderini değiştirecek bir karar alır.peki Azizin alacağı bu karar ne olacaktır.

diğer yandan Azizin ise cezaevinde can güvenliği yoktur. peki Aziz kendi can güvenliğini nasıl sağlayacaktır.Tahsiz ise Azizin tutuklanmasını sadece izlemekle yetinir. çünkü başı büyük beladadır.peki Tahsin hem ailesini hemde azizi kurtarmak için neler yapacak.

Cezaevine giren Azizi hiçde kolay günler beklemektedir.ve Aziz cezaevinde hiç beklemediği gerçeklerlede yüzleşmek zorunda kalır. Vuslat yeni bölümü ile ekrana kşilitleyecek.


Tutuklanma kararını sükûnetle karşılayan Aziz, bu sırada hayatını kökten değiştirecek bir karar veriyor. 

Aziz’in cezaevinde can güvenliği tehlike altına girerken, koğuşta da dışarıda öğrenemediği sırların kapısını aralamaya devam eder.

Aziz’in tutuklanmasını izlemek zorunda kalan Tahsin, bir yandan ailesine gelen tehditlerle uğraşırken diğer yandan geçmişiyle yüzleşmeye devam eder.  Abisinin durumundan habersiz olan Kerem, kendi gerçekleriyle yüzleşmektedir.

Feride’nin yaşayacağı büyük şok geçmiş anıları hatırlamasına sebep olur. Aziz’i kurtarabilmek uğruna, ne kadar uğraşırsa uğraşsın, kader karşında yenilgiye uğrayacak ve oda kendi imtihanıyla yüz yüze kalacaktır.

Yolcu, Satranc-ı Urefa’da, “Büyük Deniz” adımına ilerlerken, Aziz, kendi öfkesinin bedelini ödemek için cezasını çekmeye razı olmuş ve kaderini kabullenmiştir. Bu kabullenişin, kendisine nelere mal olacağını öğrenmesi çok uzun sürmeyecektir.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR