Vuslat dizisi ilk bölümüyle sosyal medyada tozu dumana kattı

TRT1'in yeni dizisi Vuslat dün akşam ilk bölümüyle ekranlara geldi. Gerek oyuncuları gerek çarpıcı senaryosuyla çok beğenildi. Hatta Vuslat dizisi ilk bölümüyle sosyal medyada da en fazla konuşulan konular arasına girdi. İşte Vuslat dizisiyle ilgili ilk izlenimler...

Vuslat dizisi ilk bölümüyle sosyal medyada tozu dumana kattı
Yayın Tarihi: 8.01.2019 13:45:00

Yapımcılığını A23 Medya'nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Murat Onbul'un oturduğu Vuslat dizisi dün akşam ilk bölümüyle ekranlara geldi. 

Başrollerini Kadir Doğulu ve Devrim Özkan'ın paylaştığı Vuslat dizisinin kadrosunda Baran Bölükbaşı, Erdem Akakçe, Osman Alkaş, Sennur Nogaylar, Gamze Süner Atay, Şeyla Halis, Murat Karasu, Canan Mutluer ve Özcan Varaylı gibi başarılı isimler de yer alıyor.

Kadir Doğulu’nun ‘Aziz’, Devrim Özkan’ın ‘Feride’, Mehmet Özgür’ün ‘Salih Baba’ ve Ümir Kantarcılar’ın ‘Kerem’ karakterlerini canlandırdıkları Vuslat dizisi, “İyi insan” olmak için çıkılan aşk yolculuğunun serüveni üzerine kurgulanmış olup, tüm karakterlerinin sana ait hallerini İbni Arabi’nin Satranc-ı Urefa oyunu ile anlatıyor.


Leyla ile Mecnun, Kerem ile Aslı gibi imkansız aşkların hikayelerinden ilham alan Vuslat dizisinin senaryosunu Betül Yağsağan kaleme alıyor.

Vuslat dizisi ilk bölümüyle Twitter'da en fazla konuşulan konular arasına girdi. Birinci bölümüyle oldukça iyi tepkiler alan Vuslat dizisi, Pazartesi akşamlarının sevilen dizilerden biri olacağa benziyor.

İzleyenlerin çok beğendiklerini söyledikleri Vuslat dizisi için ilk izlenimler oldukça olumluydu.

Vuslat dizisi ilk bölümde neler yaşandı?

Vuslat'ın ilk bölümde gizemli bir rüya, geçmişten gelen bir saat ve karanlık bir olay Aziz ve Feride’yi birbirine bağlıyor.Gizemli bir rüya, geçmişten gelen bir saat ve karanlık bir olay Aziz ve Feride’yi birbirine bağlıyor. Aziz, önemli bir iş anlaşmasını yürütürken üvey kardeşi Kerem’le gerilim yaşıyor. Feride, babasıyla ilgili endişeliyken kardeşi Fırat’la ilgili bir gerçeği öğreniyor. Salih, kadim bir bilgelik oyununu mahalleliye tanıtıyor. Feride’nin babası Faik acı bir olayla karşılaşıyor.






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR