Whatsapp çöktü mü? Whatsapp neden girilmiyor Ne zaman düzelecek

Whatsapp çöktü mü? Whatsapp mesajlaşma programı neden girilmiyor? En büyük mesajlaşma ağı Whatsapp bir anda çöktü. Kullanıcılar Whatsapp'ın çökmesiyle mesajlaşamıyor. Peki Whatsapp ne zaman düzelecek?

Whatsapp çöktü mü? Whatsapp neden girilmiyor Ne zaman düzelecek
Yayın Tarihi: 17.07.2019 15:45:00

Whatsapp 17 Temmuz bugün saat 15.30 itibariyle çöktü! En popüler mesajlaşma uygulaması Whatsapp üzerinden mesajlaşan kullanıcılar bir anda başarısız yanıtını almaya başladı ve mesajlar gönderilmedi. Mesajlaşmanın yarıda kesilmesinin ardından Whatsapp Kullanıcıları Whatsapp çöktü mü? Whatsapp ne zaman düzelecek? Sorularının yanıtını aramaya başladı. Peki Whatsapp'taki sorunun nedeni ne Whatsapp'a Neden girilmiyor?

Whatsapp 17 Temmuz itibariyle çöktü! Whatsapp üzerinden mesajlaşan milyonlarca kullanıcı bu çökmeden etkilendi. An itibariyle Whatsapp üzerinden mesajlar iletilemiyor. Peki Whatsapp'taki bu sorun ne zaman çözülecek? BU soru yanıt arıyor.

WHATSAPP ÇÖKTÜ NE ZAMAN DÜZELECEK?

17 Temmuz Çarşamba Whatsapp çökmesinin ardından Whatsapp'ın teknik ekiplerinin çalışma başlattığı ve Whatsapp'taki sorunun kısa süre içinde çözüleceğinin bilgisi geldi. Whatsapp uygulamasında mesajlar an itibariyle iletilemiyor. Whatsapp'taki sorun kullanıcılardan kaynaklanmıyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR