Whatsapp ne oldu? Whatsapp ne zaman düzelecek - Whatsapp fotoğraf gelmiyor sorunu

Whatsapp ne oldu? Whatsapp ne zaman düzelecek. Whatsapp fotoğraf gelmiyor sorunu. Whatsapp fotoğraf problemi sorunu ne zaman çözülecek. Whatsapp ne zaman kendine gelecek sorunu merak ediliyor.

Whatsapp ne oldu? Whatsapp ne zaman düzelecek - Whatsapp fotoğraf gelmiyor sorunu
Yayın Tarihi: 3.07.2019 21:36:00

Whatsapp problemi sürüyor. Hem instagram, hem facebook hem whatsapp çökünce sosyal medyada erişim problemleri sürüyor. Whatsapp ne oldu? Whatsapp fotoğraf gelmiyor problemi sürüyor. Whatsapp fotoğraf sorunu çözümü nedir? Whatsapp neden fotoğraf gelmiyor sizler için araştırdık. 

Whatsapp fotoğraf problemi nedir?


Whatsapp fotoğraf gelmeme problemi halen düzelmedi. Sosyal medyada Whatsapp fotoğrafları sorunu çözümü merak ediliyor. Ancak Whatsapp için sorun biraz daha farklı. Aktif olarak yazışmalar sürsede fotoğraf gelmiyor ve gitmiyor. Bu sorun için probleminde Whatsapp açıklama yaptı.

Whatsapp ne zaman düzelecek?

Whatsapp düzelmesiyle ilgili ilk açıklama geldi. Whatsapp, ne zaman düzelecek sorunun cevabı geldi. Whatsapp fotoğraf sorunu, atılan fotoğrafların kendi sunucularından az olarak yer kaplaması. Bu sebeple daha az yer kaplayacağı bir programı Whatsapp, İnstagram ve Facebook şu an için yükleniyor. Whatsapp 8 saat süreyle gelmeyecek ve son 3 saati kaldı. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR