Will Smith Kendisine Yapılan Meydan Okumayı Kabul Etti

Bir süredir Youtuber haline gelen Will Smith önceki gün kendisine yapılan challenge'i (meydan okumayı) kabul ettiğini açıkladı. Smith, çok çılgınca bir şey yapmaya hazırlanıyor. Smith, Heli Bungee atlayışı yapacak.

Will Smith Kendisine Yapılan Meydan Okumayı Kabul Etti
Yayın Tarihi: 8.03.2018 14:42:00

Yıllardır filmlerini izlediğimiz, pek çok sinemasever için bir fenomen haline gelen Will Smith, kolay kolay gündemden düşeceğe benzemiyor. Çektiği her yeni filmle başarısını bir adım yukarıya çıkaran Will Smith, aynı zamanda şarkılarıyla da popüler olan bir isim. 

Tüm bu başarıları ve şöhretine birde youtuber'lığı ekleyen Will Smith kendisine gelen çılgınca bir isteğe olumlu cevap vererek herkesi şoke etti. Başarılı aktör, YesTheory adlı bir kanaldan gelen meydan okumayı kabul ettiğini belirten bir video yükledi.




Will Smith ABD'de Grand Canyon üzerinde Bungee Jumping yapacağını açıkladı. Hem de bu atlayışı toprak üzerinde değil bir helikopterden yapacağını söyledi. Yani Will Smith, Heli Bungee atlayışı gerçekleştirecek.

Şu sıralar film çeken Will Smith, çekimlerinin tamamlanmasının ardından söz verdiği Heli Bungee atlayışını gerçekleştireceğini açıkladı.

Söz konusu video şu şekilde;


 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR