Winwin çekiliş sonuçları Fenerbahçe Fener Ol kampanyası hediye kazananların listesi

Fenerbahçe'nin başlattığı Fener Ol Winwin kampanyasına katılıp Fenerbahçe'ye destek olanlar, ev, araba ve daha birçok sürpriz ödülün sahibi oldu. Fenerbahçe Winwin kampanyası çekiliş sonuçları hediye kazananlar listesi belli oldu mu?

Winwin çekiliş sonuçları Fenerbahçe Fener Ol kampanyası hediye kazananların listesi
Yayın Tarihi: 24.06.2019 19:48:00

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un başlattığı Fener Ol Winwin kampanyası sona erdi! Kampanya boyunca gerek SMS atarak gerekse forma satın alarak Fenerbahçe'ye destek olan Fenerbahçeliler, Winwin özel hediyeleri ve sürprizleri ile karşılaştı! Fenerbahçe, Winwin kampanyasına katılarak Fenerbahçe'ye destek olan talihlilere ev, araba ve daha birçok ödül dağıttı! Winwin kampanyasında ev, araba ve diğer ödülleri kazanan asil ve yedek talihliler belli oldu! 

Winwin kampanyası, TV8, Star TV ve FB TV'deki Fener Ol WinWin canlı yayınlarının ardından geçtiğimiz gün sona erdi! Kampanya boyunca Fenerbahçe kulübünün 45-50 milyon euro gelir elde ettiği düşünülüyor. Bu kampanya sırasında Fenerbahçe tarafından 4'ü Ankara 1'i İstanbul'da 5 konut ev, 10 adet 2019 model Fiat Egea, 10 adet Ford Tourneo, New York turu, imzalı Alex forması, Futbol takımı oyuncularıyla buluşma, Ali Koç ile yemek yeme, futbol takımı oyuncularıyla maç yapma, Alex ile yemek yeme, yeni sezon çubuklu forması gibi yüzlerce hediye ve ödül dağıtıldı! 


FENER OL WİNWİN KAMPANYASI TALİHLİLERİ BELLİ OLDU ASİL VE YEDEKLER...



Fenerbahçe'nin yaptığı Win Win kampanyasında talihliler açıklanmaya başladı. Fenerbahçe Winwin kampanyasında dağıtılan yüzlerce ödülün asil ve yedek talihlileri açıklanır açıklanmaz bu sayfada sizlerle paylaşacağız, lütfen beklemede kalınız...
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR