Xiaomi Mi Max 3 Teknik Özellikleri ve Fiyatı belli oldu mu?

Xiaomi Mi Max 3 teknik özellikleri ve fiyatı belli oldu mu? Merakla beklenen Xiaomi Mi Max 3 ilk kez görüntülendi. Xiaomi Mi Max 3 ne zaman çıkacak. Xiaomi Mi Max 3 fiyatı ne kadara satılacak.

Xiaomi Mi Max 3 Teknik Özellikleri ve Fiyatı belli oldu mu?
Yayın Tarihi: 20.10.2018 23:02:00

Akıllı telefon piyasasının yeni canavarı Xiamoi'den geldi! Xiaomi'nin yeni android akıllı telefonu Mi Max 3'ün teknik özellikleri neler, Mi Max 3 Türkiye'de Kaç TL'den satışa sunulacak, Türkiye fiyatı belli oldu mu? Xiaomi'nin yeni akıllı telefonu, android tutkunlarınca mercek altına alındı! Yeni yılla birlikte Xiaomi'den android sektöründe müthiş bir atak izliyoruz. 2018'e damga vuran akıllı telefonlarıyla Xiamoi'nin son bombasını sizler için araştırdık...

Xiamoi'nin yeni android akıllı telefonu Mi Mix 3 büyük bir heyecanla bekleniyordu! Yurt dışında Amerika ve Avrupa ülkelerinde satışa sunulan Xiamoi Mi Mix 3'ün ülkemiz Türkiye'de satışa çıkarılacağı gün de iple çekiliyordu! Ve beklenen haber geldi... Xiaomi Mi Mix 3 için ön siparişler alınmaya başlandı. Android tutkunları Xiamomi Mi Mix 3'ün teknik özelliklerini ve fiyatını araştırmaya koyuldu.

XIAOMI MI MAX 3 TEKNİK ÖZELLİKLERİ NE VE TÜRKİYE FİYATI KAÇ TL?




Büyükçe bir ekrana sahip olan Xiaomi Mi Mix 3 adeta bir tablet boyutunda! Xiaomi Max 3 sonunda Türkiye’de de resmi olarak satışa sunulmuş durumda. Teknik özelliklerine gelecek olursak 6.9 inç büyüklüğünde bir ekran ve sizi şarja bağımlı olmadan uzunca süre götürecek güçlü bir batarya yer alıyor. Peki ya fiyatı? Xiaomi Mi Mix 3'ün Türkiye satış fiyatı 3.199 TL olarak belirlendi! 

Öte yandan Mi Mix 3'ün diğer teknik özelliklerine de yüzeysel olarak şöyle değinelim istedik. Donanımsal anlamda Redmi Note 5 modeli ile ciddi benzerlikler taşıyan Mi Max 3, 6.9 inç büyüklüğünde devasa bir ekrana ev sahipliği yapıyor. 18:9 formatında olan bu ekran, Full HD+ yani 1080 x 2160 piksel çözünürlük sunuyor. Fotoğraf deneyimlerinizde de Mi Max 3 büyük bir işlev sağlayacak. Arka 12, ön kamera ise 5 MP çözünürlükte harikulade fotoğraflar çekmenizi sağlıyor. 

4 GB RAM / 64 GB depolama ve 6 GB RAM / 128 GB depolama olmak üzere iki farklı seçenek sunuluyor. Xiaomi Mi Max 3’ün hafızası, microSD kart ile 256 GB’a kadar artırılabiliyor. Kullanıcıların uzun bir pil ömrü elde etmesini isteyen Xiaomi, 5500 mAh gibi oldukça yüksek kapasiteli bir bataryaya yer veriyor. Böylece depolama anlamında da bir bilgisayardan alabileceğiniz performansı Xiaomi'nin yeni akıllı telefonunda deneyimleyebileceksiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR