Yasak Elma 29. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yasak Elma 14 Ocak var mı yok mu?

Fox TV'nin çok sevilen dizisi Yasak Elma son olarak 28. bölümüyle ekranlara gelmişti. İki haftadır ekranlara gelmeyen Yasak Elma yeni yıl nedeniyle sezon arası verdi. Peki Yasak Elma 29. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yasak Elma 14 Ocak var mı yok mu? Yasak Elma 29. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Yasak Elma 29. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yasak Elma 14 Ocak var mı yok mu?
Yayın Tarihi: 12.01.2019 23:54:00

Başrollerini Onur Tuna,Sevda Erginci, Talat Bulut, Şevval Sam ve Eda Ece'nin paylaştığı Yasak Elma yeni yıldan önceki hafta 28. bölümüyle ekranlara geldi. Oldukça heyecanlı geçen 28. bölümün ardında Yasak Elma sezon arası verdi ve iki haftadır ekranlara gelmiyor. Peki Yasak Elma 29. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yasak Elma 14 Ocak var mı yok mu? Yasak Elma 29. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Alihan ve Zeynep arasındaki gerilim, Yıldız'ın mutsuzluğu derken Zehra ve Kemal'in evlilik sahnesiyle biten Yasak Elma oldukça ilginç bir bölümle izleyenleri ekran başına kitledi. Fakat Yasak Elma 29. bölüm fragmanı hala yayınlanmadı. Peki Yasak Elma 29. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yasak Elma 14 Ocak var mı yok mu? Yasak Elma 29. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Yeni yılın gelmesiyle diziler reklam anlaşmaları için ara verdi. Bu yıl 3 haftaya çıkan reklam arası Pazartesi akşamlarının sevilen dizisi Yasak Elma'yı da etkiledi. Peki Yasak Elma 29. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yasak Elma 14 Ocak var mı yok mu? Yasak Elma 29. bölüm ne zaman yayınlanacak?


Ne yazık ki Yasak Elma 29. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Haliyle Yasak Elma 14 Ocak Pazartesi akşamı yani bu akşam Fox TV ekranlarında olmayacak. Peki Yasak Elma 29. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Yeni bölüm çekimleri tüm hızıyla devam eden Yasak Elma, başrol oyuncularından Eda Ece'nin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma göre önümüzdeki hafta 29. bölümüyle ekranlara geri dönüyor.

Yasak Elma 29. bölüm, 21 Ocak Pazartesi akşamı Fox TV'de olacak!




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR