Yasak Elma 30. bölüm fragmanı izle! Herkes şokta eski düşmanlar dost olacak

Fox TV'nin çok sevilen dizisi Yasak Elma'nın 30. bölüm fragmanı yayınlandı. Dün akşam 29. bölümüyle ekranlara gelen Yasak Elma sezon arasından hızlı bir dönüş yaptı. İşte Yasak Elma 30. bölüm fragmanından detaylar...

Yasak Elma 30. bölüm fragmanı izle! Herkes şokta eski düşmanlar dost olacak
Yayın Tarihi: 22.01.2019 17:47:00

Başrollerini Şevval Sam, Onur Tuna, Eda Ece, Talat Bulut ve Sevda Erginci'nin paylaştığı Yasak Elma'nın 30. bölüm fragmanı yayınlandı.

Fox TV'nin sevilen dizisi Yasak Elma dün akşam 29. bölümüyle ekranlara dönüş yaptı. Merakla beklenen Yasak Elma izleyenlerden takdir topladı.

Yeni bölümün hemen ardından da Yasak Elma 30. bölüm fragmanı yayınlandı. Ancak Yasak Elma 30. bölüm fragmanı herkesi şaşkına çevirdi. Neden mi? İşte Yasak Elma 30. bölüm fragmanının detayları...



Yasak Elma 30. bölüm fragmanında Yıldız ve Kemal arasındaki ilişkinin ortaya çıkması izleyenleri şaşkına çevirdi. Halit'in ne yapacağını merak eden izleyiciler, Yıldız'ı ilk kez bu kadar cesur görmenin mutluluğunu yaşadı.

Ancak Yasak Elma 30. bölüm fragmanındaki esas bomba Ender'in Yıldız'a iş birliği teklif etmesiydi. Halit yüzünden düşman olan Yıldız ve Ender'in Yasak Elma 30. bölüm fragmanında ortaya çıkan dost olma ihtimali izleyenleri çok meraklandırdı.




Yasak Elma 30. bölüm fragmanında Zehra'nın hayal kırıklığı ise izleyenleri bir hayli keyiflendirdi.

Zehra'yı oldukça itici bulan izleyiciler onun Yasak Elma 30. bölüm fragmanında düştüğü durumu hakettiğini düşünüyor.

Neler olacağını, Yıldız ve Ender'in dost olup olamayacağını Yasak Elma 30. bölümde hep birlikte izleyip göreceğiz...

Yasak Elma 30. bölümüyle 28 Ocak Pazartesi akşamı Fox TV ekranlarında olacak!

İşte Yasak Elma 30. bölüm fragmanı:






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR