Yasak Elma 31. bölüm 2. fragmanı izle! Zeyal tamamen bitti

Fox TV'nin çok sevilen dizisi Yasak Elma dün akşam 30. bölümüyle ekranlara geldi. Yeni bölümün ardından yayınlanan 31. bölüm fragmanları ise herkesi şoke etti. Ancak 31. bölüm 2. fragmanında Zeyal tamamen bitti. İşte detaylar...

Yasak Elma 31. bölüm 2. fragmanı izle! Zeyal tamamen bitti
Yayın Tarihi: 29.01.2019 10:20:00

Başrollerini Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece, Onur Tuna ve Sevda Erginci’nin paylaştığı Yasak Elma 31. bölüm 2. fragmanı yayınlandı.

Dün akşam 30. bölümüyle ekranlara gelen Yasak Elma'da, Alihan'ın Ender'den af dilediğini gören Zeynep adeta kahrolmuş ve Alihan'ı kafasında tamamen bitirmişti. Alihan ise intikam hırsı ve aşkı arasında kaldı. Bu şekilde devam eden bölümün ardından Yasak Elma 31. bölüm 2. fragmanı yayınlandı.

Yasak Elma 31. bölüm 2. fragmanında da Zeynep'ten vazgeçmediğini hissettirmeye çalışan Alihan karşısında duvar gibi bir Zeynep görüyor.

Öte yandan Yasak Elma 31. bölüm 2. fragmanında Dündar'ın insanlığını sevdiğini söyleyen Zeynep, bir davete Dündar'la el ele katılıyor.


Böylece Yasak Elma 31. bölüm 2. fragmanı bize gösteriyor ki Zeyal 4 Şubat 2019 akşamı itibariyle tamamen bitmiş olacak.

Yasak Elma 31. bölümüyle 4 Şubat Pazartesi akşamı Fox TV'de!

Videodan Yasak Elma 31. bölüm 2. fragmanını izleyebilirsiniz...

İşte Yasak Elma 31. bölüm 2. fragmanı:

Yasak Elma 30. bölümde neler yaşandı?

Alihan’ı Ender’in kapısında gören Zeynep, Alihan’dan tamamen ümidini keser. Alihan ise geçmişin intikamı ve Zeynep arasında sıkışıp kalmıştır. Zehra ve Kemal’in evliliğinin ertelenmesi Halit’in işine gelmez ve evlenmeleri konusunda baskı yapar.

Halit kendi için bu evliliğin olmasını isterken, Yıldız engellemek için elinden geleni yapar. Yıldız, kendisi gibi Zehra ve Kemal evliliğini istemeyen sürpriz bir ismin varlığını öğrenince şaşıracaktır.






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR