Yasak Elma 33. bölüm fragmanı yayınlandı FOX TV 18 Şubat Yasak Elma tanıtımı çıktı mı

Yasak Elma 33. bölüm fragmanı yayınlandı mı? FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma 33. bölüm fragmanı neler olacak. Yasak Elma 33. son tanıtım merak ediliyor. İşte Yasak Elma 18 Şubat pazartesi yayınlanacak yeni bölüm tanıtım fragmanı sizlerle. Yasak Elma 33. son bölüm tanıtımı.

Yasak Elma 33. bölüm fragmanı yayınlandı FOX TV 18 Şubat Yasak Elma tanıtımı çıktı mı
Yayın Tarihi: 12.02.2019 00:08:00

Yasak Elma 33. bölüm fragmanı yayınlandı mı? FOX TV ekranlarında pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma 33. bölüm fragmanı neler olacak .Yasak Elma 33. son bölüm tanıtımı sizler için derledik. Alihan'ın damga vurduğu Yasak Elma 33. bölüm fragmanı 18 Şubat pazartesi akşamı FOX TV'de yayınlanacak bölümün tanıtımı merak ediliyor.

Yasak Elma 33. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yasak Elma 33. bölüm fragmanı Zeynep ve Alihan arasında yaşanacak gelişmeler dikkat çekecek. 18 Şubat pazartesi yayınlanacak Yasak Elma 33. son bölüm fragmanı neler olacak. İşte sizler için Yasak Elma 33. bölüm fragmanı derledik. Hemen Yasak Elma 33. bölüm fragmanı izleyebileceksiniz.

Zeynep sokakta kaldı

Zeynep Alihan'ı sinir etmek isterken sokakta kaldı. Zeynep'in Alihan'ın geleceğini öğrenince heyacanlanması da çok sevildi. Yiğeninin dayısıyla yüzleşmesinde Zeynep meşgul olmadı üzerine çok sevinse de sevgilisiyle buluşması Alihan'ın canını yakmasına yetti. Ancak Zeynep sevdiği için Alihan'a yalanı ortaya çıktı. 


Yıldız ve Kerem'in oyunu

Yıldız ve Kerem'in oynadıkları oyun, kendileriyle aldatmalarıyla Kemal Zehra'yla evlendi. Nikah ertelendikden sonra Yıldız, Kemal'i istemedi ve güvenmediğini dile getirdi. Zehra'yla ayrılması için herşeyi yapan Yıldız, bir türlü Kemal'i unutamıyor. Yasak Elma 33. bölüm fragmanı Kemal ve Yıldız arasında yaşanacak yeni gelişmelerde yer alacak.

Yasak Elma 33. bölüm fragmanı yayınlandı

Yıldız Ender'den hesap sordu

Yasak Elma son bölümde Yıldız, Ender'den hesap sorarken Ender'in sattığını yüzünü vurdu. Kendi yerinde olsam bile benle el sıkışmazdım diyen Ender, Kemal işi olmazsa eli boş dönmesin diye yaptığı gerçek oldu ve Yıldız Kemal'i ve Zeynep'i resmen kaybetti. Ender Yasak Elma dizisinde Zeynep ve yıldız ağlatarak çok ileri gitti ve cezasını çekmesi isteniyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR