Yasak Elma 35. bölüm 2. fragmanda kıyamet kopuyor! Alihan'ın gözü dönecek

Fox TV'nin entrika yüklü dizisi Yasak Elma'nın 35. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Zeynep ve Dündar'ın evleneceklerini duyurduğu Yasak Elma 35. bölüm 2. fragmanda Alihan adeta delirdi. İşte detaylar...

Yasak Elma 35. bölüm 2. fragmanda kıyamet kopuyor! Alihan'ın gözü dönecek
Yayın Tarihi: 28.02.2019 10:09:00

Fox TV'nin 2 sezondur ekranlara gelen dizisi Yasak Elma'nın 35. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Oldukça karmaşık geçen yeni bölümün ardından Yasak Elma 35. bölüm heyecanla bekleniyor. Yasak Elma 35. bölüm 2. fragmanında Zeynep ve Dündar'ın evleneceğini duyurması ve bunu duyan Alihan'ın deliye dönmesi kıyamet koacağının sinyallerini vermiş oldu.

Başrollerini Onur Tuna, Sevda Erginci, Talat Bulut, Şevval Sam ve Eda Ece'nin paylaştığı Yasak Elma 35. bölüm 2. fragmanında yaşananlar ise herkesi şaşkına çevirdi.

Ender'in Alihan'dan boşanmamasıyla yıkılan Zeynep, Dündar'la evlenmek istemiş ve bölüm orada bitmişti. Hal böyle olunca herkes Yasak Elma 35. bölümde Dündar ne cevap verecek diye merak etmeye başladı. 

Yasak Elma 35. bölüm 2. fragmanında ise Dündar'ın evet demesive ikilinin evlilik hazırlıklarına başlaması başta Alihan olmak üzere herkesi çok şaşırttı. Bu durumu kabul etmek istemeyen Alihan ise tabiri caizse deliye döndü. 

Yasak Elma 35. bölüm 2. fragmanını izleyen herkes Alihan'ın bunu çoktan hak ettiğini düşünmesine rağmen bunun yanlış olduğu ve Dündar'ın bu uğurda üzülen kişi olacağını da biliyorlar. 

Geçtiğimiz hafta Ender'in telefonundaki fotoğrafları gören Yıldız, önce gidip Alihan'ı uyarmış, sonrasında da gördüğü her şeyi Zeynep'e anlatmıştı. Zaten film burda kopmuş, Zeynep Alihan'a dair tüm umutlarını kaybetmişti.




İşte Yasak Elma 35. bölüm 2. fragmanında işler tersine döndü. Bu kez çılgına dönen taraf Alihan oldu. Zeynep'in hata yaptığını söyleyen Alihan, bu evliliği bozmak için Dündar'a bile gitti. Zeynep'e aşık olan Dündar ise "Zeynep beni seçti" diyerek Alihan'ı iyice çıldırttı. Hal böyle olunca izleyiciler de 35. bölümde kıyamet kopacağını düşünmeye başladı.

Öte yandan Yasak Elma 35. bölüm 2. fragmanında cezaevinden çıkan birinin gidip Asuman'a saldırması ve gayrimeşru çocuğu sorması ise kafaları karıştırdı.

Yasak Elma 35. bölüm 2. fragmanını izleyen herkes tahminlere başladı. Asuman'ın öz kızının Yıldız olduğunu düşünen izleyiciler, Zeynep'in onlara hiç benzemediğini bu yüzden düzgün bir ailesi olduğunu düşünüyor. 

Yasak Elma 35. bölümüyle 4 Mart Pazartesi akşamı Fox TV ekranlarında olacak...

İşte Yasak Elma 35. bölüm 2. fragmanı:






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR