Yasak Elma 37. bölüm fragmanı yayınlandı mı? FOX TV 18 Mart Kemal neden yok

Yasak Elma 37. bölüm fragmanı yayınlandı mı? FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma 37. bölüm fragmanı çıktı mı? Yasak Elma 18 Mart 2019 fragmanı var mı çıktı mı merak ediliyor. FOX TV rekortmen dizisi Yasak Elma 37. son bölüm fragmanı sizlerle.

Yasak Elma 37. bölüm fragmanı yayınlandı mı? FOX TV 18 Mart Kemal neden yok
Yayın Tarihi: 11.03.2019 23:15:00

Yasak Elma 37. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yasak Elma 37. bölüm fragmanı çıktı mı? FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma 18 mart fragmanı çıktı mı. Yasak Elma 18 mart 2019 fragmanı neler olacak. Yasak Elma 37. bölüm fragmanı Kemal nedne yok diziden mi ayrıldı merak ediliyor.

Yasak Elma 37. bölüm fragmanı çıktı mı?

Yasak Elma 37. bölüm fragmanı yayınlandı mı? FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma 37. son bölüm fragmanı neler olacak. ekranlarda büyük beğeni toplayan Yasak Elma son bölüm fragmanı çıkar çıkmaz sitemizde olacak. Yasak Elma 37. bölüm fragmanı Kemal şoku yaşanıyor.

Yasak Elma 18 Mart fragmanı çıktı mı?

Asuman, Mustafa’yı kızlarından uzak tutmak için elinden geleni yapacaktır. Dündar’ın ailesi Zeynep’le tanışmaya gelir. Alihan, Zeynep’le bir arada olamayacaklarına emin olup, önemli bir karar verir. Yıldız, Kemal’den oldukça rahatsız olmaya başlar ve bir şey yapmazsa evliliğinin tehlikeye gireceğini anlar.


Zehra hayatının şokunu yaşadı

Yasak Elma yeni bölümde Zehra unutulmayacak bir şok yaşıyor. Önüne gelen herkesin kovduğu Zehra azarlandı. Herkesten azar işiten Zehra yaşadıklarından artık kendini sorumlu tutuyor. Zehra Yasak Elma son fragmanı küllerinden doğmaya çalışacak gibi görülüyor.

Alihan ve Zeynep artık çok zor

Yasak Elma 37. bölüm fragmanı artık Dündar'ın ailesiyle tanışan Zeynep kimseyi yarı yolda bırakmak istemez. Özellikle Alihan'la olan gönül bağı onu artık geri dönülmeyecek bir yola sürükler. Alihan ve Zeynep severler için artık herşey daha zor olacaktır.

Yıldız Kemal'den nasıl kurtuldu

Yasak Elma'da Yıldız Kemal'den nasıl kurtuldu gecenin sorusu olacak. Kimsenin bilmediği gerçeklerle Yıldız ve Kemal'in birbirinden kurtulma hamleleri izleyici gözünden kaçmayacak ve Kemal defteri resmen bitecek. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR