Yasak Elma 43. bölüm fragmanı çıktı mı? FOX TV Yasak Elma sürpriz karar

Yasak Elma 43. bölüm fragmanı yayınlandı mı? FOX TV ekranlarında reyting rekorları kıran Yasak Elma 43. bölüm fragmanı neden yayınlanmıyor. Yasak Elma 43. bölüm fragmanı hayranları tarafından merakla bekleniyor.

Yasak Elma 43. bölüm fragmanı çıktı mı? FOX TV Yasak Elma sürpriz karar
Yayın Tarihi: 24.04.2019 17:04:00

Yasak Elma 43. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan tarihinde yayınlanacak Yasak Elma 43. bölüm fragmanı neden yayınlanmadı. Her hafta dizi biter bitmez ekranlara gelen fragman 3 gün geçmesine rağmen halen yok. Yasak Elma hayranları dizi final mi yapıyor yayınlanmayacak mı sorusu sormaya başladı.

Yasak Elma 43. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

FOX TV ekranlarında reyting rekorları kıran Yasak Elma fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman gün içerisinde çıkması bekleniyor. Yasak Elma fragmanı çıkar çıkmaz sizlerle olacak. 

Onur Tuna film görüşmeleri

Yasak Elma dizisinin bölümü aksamasının bir sebebide yakışıklı başrol Onur Tuna'nın film görüşmeleri olduğu iddia edildi. Tuvana Türkay'la başrolleri paylaşacağı dizi için çalışmalarını sürdüren yakışıklı oyuncu Onur Tuna, bu hafta çekimleri birazcık yavaşlattığı ve dizinin bölümünün çok yakın bir zamanda tekrardan ekranlarda olması bekleniyor. 


Yasak Elma 29 Nisan neler olacak?

FOX TV ekranlarında rekorlar kıran Yasak Elma dizisi fragmanı ses getiriyor. Yasak Elma 29 nisan pazartesi akşamı rekorlar kıracak. Sevilen dizinin fragmanı gelir gelmez sizlerle paylaşılacak. 

Zehra ve Caner sevildi

Son bölümde Caner'e olan yakınlığı ve birbirleriyle dert dinlemeleri ve çözüm üretmeleri nedeniyle Caner ve Zehra çok sevildi. CAner ve Zehra ikilisinin daha sık ekranlarda görünmesi istendi. 

Yasak Elma 43. bölüm fragmanı gelir gelmez sizlerle. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR