Yasak Elma 43. bölüm Fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan yeni katılan sürpriz isim

Yasak Elma 43. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan tarihinde Yasak Elma 43. bölüm fragmanı neler olacak. Yasak Elma 29 nisan tanıtımı neler olacak. Yasak Elma son bölüm fragmanı büyük sürprizler.

Yasak Elma 43. bölüm Fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan yeni katılan sürpriz isim
Yayın Tarihi: 22.04.2019 22:04:00

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma'nın yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yıldız ve Ender savaşının sürdüğü Yasak Elma'da yeni bölüm heyecanı yaşanıyor... Yasak Elma 42. bölüm 22 Nisan Pazartesi akşamı heyecan dolu sahneleriyle izleyicisini ekrana kilitlemeyi başardı. Yasak Elma dizisinin tutkunları Yasak Elma 43. bölümü merak etmeye başladı. Dizinin yeni bölümüne dair detayları Yasak Elma 43. bölüm fragmanı üzerinden açıklayacağız. Buyrun haberimize...

Fox ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma, 43. bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor! 22 Nisan Pazartesi akşamı 42. bölümüyle izleyicisiyle buluşan Yasak Elma'da yine Ender Yıldız savaşı damga vurdu! Ender, Yıldız'a Zeynep'in öz kardeşi olmadığını ve babasını da Zeynep'in öldürdüğünü söyledi! Öte yandan Mustafa da Halit'in karşısına dikildi, silah çekti, ateş etti! Yasak Elma dizisi, 42. bölümüyle seyirciden yine tam not almayı başardı, gözler şimdi 43. bölümde...

YASAK ELMA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?


Ender, Kaya ile Erim ikilisinin yakınlaşmasından artık ciddi ciddi rahatsız olmaya başladı! Ender, Kaya'dan Erim'den uzak durmasını istedi. Kaya ise Ender'in sözlerine aldırış etmeden Erim'in kendi oğlu olup olmadığını öğrenmenin peşine düşüyor. Ender'le Kaya'da geçmişin hesaplarıyla karşı karşıya gelecek. Yıldız ise Ender'le olan savaşta koz arıyor. Ender'in geçmişini araştıran Yıldız, Ender'in eskiden yaşadığı adresleri araştırıyor. Buradan da Ender'in annesine ulaşıyor. Daha sonra da büyük bir şok yaşıyor!

YASAK ELMA 43. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Fox ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma 43. bölümüyle 29 Nisan Pazartesi akşamı saat 20.00'da tv'de olacak. Yasak Elma 43. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yasak Elma 43. bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz bu sayfada yayınlanacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR