Yasak Elma, Çukur, Bir Zamanlar Çukurova... Bir sürü dizi 3 hafta boyunca yayınlanmayacak

Kanalların prime time kuşağında yayınlanan diziler, her yıl Ocak ayında bir veya iki hafta süreyle sezon arası veriyor. Reklam anlaşmalarının yenilenmesi için yapılan bu yayın arası bu yıl çok biraz daha uzun olacak.

Yasak Elma, Çukur, Bir Zamanlar Çukurova... Bir sürü dizi 3 hafta boyunca yayınlanmayacak
Yayın Tarihi: 24.12.2018 14:39:00

Reyting mücadelesi yapan ve büyük kitlelere sahip sevilen diziler her yıl, Ocak ayında bir veya iki hafta süreyle sezon arası veriyor.

Fakat iddialara göre bu yıl durum biraz değişti, tarih olarak yılbaşından sonraya denk gelen bu süreçte TRT dışındaki tüm kanallarda yayınlanan dizilere bu yıl 3 hafta boyunca ara verilecek.

Reklam bütçelerinin oluşturulması için Ocak ayında rutin bir uygulama olan bu yayın arasının süresi iddialara göre bu yıl biraz daha uzun olacak. Ekonomik sıkıntıların önüne geçmek için alınan bu karar, biraz da dizi maliyetlerinin yüksek olması ve reklam verenlerin tutumu ile ilgili bir durum...


Fox Tv, Star Tv, Kanal D, Atv, Show Tv kanallarında yayınlanan ve her hafta milyonlarca kişinin izledikleri diziler, Ocak ayının ilk haftasından başlayarak son haftasına kadar ekranda olmayacak.

Kararla ilgili kanallardan resmi bir açıklama henüz yapılmadı. Ama diziseverler sosyal medyada konuyla ilgili paylaşımlara yorum yapmaya başladılar bile.

İddiaların doğru olup olmadığını kanallardan yapılacak açıklamalardan sonra hep birlikte göreceğiz...

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR