Yasak Elma dizisinde herkes Ender'den ve yaptıklarından adeta tiksindi

Fox TV'nin çok sevilen dizisi Yasak Elma'nın 22. bölüm fragmanı herkesi şaşırttı. Geçtiğimiz hafta Yıldız'dan boşanacağını söyleyen Halit, bir kez daha baba olacağını öğrendi.

Yasak Elma dizisinde herkes Ender'den ve yaptıklarından adeta tiksindi
Yayın Tarihi: 7.11.2018 13:28:00

Yıldız'ın hamile olduğunun ortaya çıkmasıyla değişen dengeler ise Ender'i çileden çıkarttı. Halit'in kendisini terk edip eve kendi elleriyle soktuğu Yıldız'la evlenmesini hazmedemeyen Ender, Ali Cengiz oyunlarıyla ortalığı sürekli bulandıyordu.

Özellikle son haftalarda Halit'i kendine çekmek için milimetrik planlar yapan Ender çok başarılı oldu hatta Halit'i yatağa bile atmayı başardı. Kemal hamlesiyle de Yıldız'dan iyice soğuyan Halit de gerçekleri anlaayamadı ve kendini Ender'e teslim etti.

Zaferinin tadını çıkaran Ender tam eve nasıl döneceğini planlarken, ortaya başka bir sorun çıktı. Çünkü Yıldız hamileydi ve Halit ne olursa olsun onu terk etmeyecekti. 


Bunu duyup çıldıran Ender ise yepyeni bir oyuna girişti ve gözünü her şeyi bozan bebeğe yöneltti. Bununla ilgili Aysel'e teklif götüren Ender, henüz Aysel'e ne söyledi bilmiyoruz ama izleyenler bu duruma bir hayli tepki gösterdi.

Çünkü Ender'in bu tip oyunlar oynamasından ve her seferinde kazanmasından herkes çok sıkıldı. Hatta diziden bu yüzden tiksindiğini söyleyen izleyicilerin bir çoğu Ender'den adeta nefret ediyor.

Ender'in planının işe yarayıp yaramayacağını, Halit'in kimden yana olacağını 12 Kasım Pazartesi akşamı ekranlara gelecek 22. bölümde hep birlikte izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR