Yasak Elma izleyenleri artık anladı ki Zeyal'e mutluluk haram

Fox TV'nin çok sevilen dizisi Yasak Elma'nın 25. bölüm fragmanı izleyenleri şoke etti. Fragmandaki Zeynep Alihan kavgası ise sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü.

Yasak Elma izleyenleri artık anladı ki Zeyal'e mutluluk haram
Yayın Tarihi: 29.11.2018 15:29:00

Başrollerini Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece, Onur Tuna ve Sevda Erginci'nin paylaştığı dizide geçtiğimiz hafta şaşırtıcı gelişmeler yaşandı.

Halit'in geçmişiyle ilgili ortaya çıkan çirkin gerçek, Alihan'ın çocukluk tramvasıydı. Annesinin babasını Halit'le aldattığını hatırlayan Alihan, bunu Halit'in saatini görünce anlamıştı.

İşin kötü tarafı Halit daha sonrasında da Alihan'ın ablasıyla evlenmiş ve Alihan'ın yeğeni Lila doğmuştu. Çocukluk tramvasını Halit yüzünden yaşadığını anlayan Alihan ise intikam hırsıyla yanıp tutuşurken Ender'de geçen haftaki bölümde onu körükledi.

Alihan'a artık tek derdinin Yıldız olmadığını söyleyen Ender, Halit'ten birlikte intikam almaları gerektiğini söyledi. Alihan'a Halit ona Erim'in doğumunda verdiği %5'lik hisseyi teklif eden Ender, böylece şirkette Alihan'ın söz sahibi olacağını söyledi.




Bu fikir kafasına yatan Alihan ise Ender'in bunu karşılıksız yapmayacağını biliyordu. Esas bomba burda patladı zaten çünkü Ender Alihan'a hisse için onunla evlenmesi gerektiğini söyledi.

"Hem ortağın hem de karın olacağım." diyen Ender'e başta inanmayan Alihan, sonrasında onun ciddi olduğunu anladı.

Zeynep'le her şeyi yoluna koyan Alihan'ın bu teklifi kabul edeceğinden adeta emin olan izleyicilerin ise korktuğu başına geldi. Çünkü 25. bölüm fragmanında şiddetli bir şekilde kavga eden Zeyal'i gören izleyenler, Alihan'ın bu teklifi kabul ettiğini anladı.

Zeynep ve Alihan'a mutluluğun haram olduğunu düşünen izleyiciler, Alihan'ın bu büyük aşkı hırsı yüzünden kurban ettiğini düşünüyor.

Neler olacağını, Alihan'ın bundan sonra neler yapacağını hep birlikte izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR