Yasak Elma'da düğüm çözüldü! Öfkeyle kalkan Alihan zararla oturdu

Fox TV'nin çok sevilen dizisi Yasak Elma dün akşam 32. bölümüyle ekranlara geldi. Halit ve Alihan annesiyle ilgili düğüm çözüldü ama hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı ortaya çıktı. İşte detaylar...

Yasak Elma'da düğüm çözüldü! Öfkeyle kalkan Alihan zararla oturdu
Yayın Tarihi: 12.02.2019 14:06:00

Başrollerini Onur Tuna, Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece ve Sevda Erginci'nin paylaştığı Yasak Elma dün akşam 32. bölümüyle ekranlara geldi.

Ancak Yasak Elma 32. bölümde kimsenin beklemediği bir şey oldu. Halit ve Alihan'ın annesi Füsun arasındaki gerçekler ortaya çıktı.

Böylece Yasak Elma 32. bölümde, Alihan'ın aylar önce verdiği kararın büyük bir hataya mal olduğu ortaya çıktı. 



Haftalar önce Halit'in annesiyle ilişkisi olduğunu düşünen Alihan, geçmişte gördüğü şeyler üzerine tüm köprüleri yıkmış ve hayatını baştan başağıya değiştirmişti. Bu uğurda sevdiği kadını Zeynep'i bile harcayan Alihan, intikam yemini etmiş ve anlaşma yaptığı Ender'le evlenmişti.

Ancak Yasak Elma 32. bölümde hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı ortaya çıktı.


Yasak Elma 32. bölümde ortaya çıkan gerçeğe göre Alihan'ın annesi Füsun'un Halit'le değil, Halit'in eski ortağıyla aşk yaşadığı açığa çıktı. Bu sırrı saklayan Halit ise kimseye bir şey söylememiş.



Ancak Yasak Elma 32. bölümde Halit de bir hamle yaptı. Alihan'a her şeyi yanlış anladığı iki saati de yolladı. Böylece bu işin içinde bir şey olduğunu anlayan Alihan ise nasıl bir yol izleyecek merak ediliyor.

Alihan'a Yasak Elma 32. bölümden sonra çok kızan izleyiciler de Halit'i sütten çıkmış ak kaşık bulmasa da Alihan'ın öfkeyle kalkıp zararla oturduğunu düşünüyor.

Bundan sonra neler olacağını, Alihan'ın pişman olup olmayacağını hep birlikte izleyip göreceğiz...

İşte Yasak Elma 32. bölümde gerçeklerin ortaya çıktığı o sahne:






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR