Yasak Elma'da Ender'in geçmişi herkesi şaşkına çevirdi! Artık herkes Ender'e farklı bir gözle bakacak

Fox TV’nin sevilen dizisi Yasak Elma, dün akşam 29. bölümüyle ekranlara geldi. 3 haftadır ekranlarda olmayan Yasak Elma 29. bölümüyle oldukça sarsıcı bir dönüş yaptı. Özellikle Ender'in geçmişindeki sır perdesi herkesi şaşkına çevirdi. İşte detaylar...

Yasak Elma'da Ender'in geçmişi herkesi şaşkına çevirdi! Artık herkes Ender'e farklı bir gözle bakacak
Yayın Tarihi: 21.01.2019 00:50:00

Başrollerini Şevval Sam, Onur Tuna, Eda Ece, Talat Bulut ve Sevda Erginci'nin paylaştığı Yasak Elma dün akşam 29. bölümüyle ekranlara geldi. 

3 haftadır ekranlarda olmayan Yasak Elma'yı merakla bekleyen izleyiciler uzun zamandır 21 Ocak akşamı yayınlanacak 29. bölümü bekledi. Fakat Yasak Elma 29. bölümde Ender'in geçmişiyle ilgili öyle şeyler ortaya çıktı ki izleyenlerin ekran karşısında ağzı açık kaldı.

Halit’i bitirmek için Alihan ile evlenen Ender, 29. bölümde oğlu Erim’in velayetini almak için Alihan’ın kendisine destek vereceğini öğrenince çok sevindi.

Ancak Alihan’ın tek şartı, Ender'in geçmişiyle ilgili tüm detayları bilmekti.



Yasak Elma 29. bölümde Ender Alihan'ın bu isteğine çok sinirlendi ki işte o anda Ender'in geçmişindeki bütün sırlar ortaya döküldü.


Hatta Yasak Elma'nın kötü kadını olan ve pek sevilmeyen Ender'e herkes artık farklı bir gözle bakacak. Çünkü Yasak Elma severler de Ender'in bunları yaşamış olacağını tahmin edememişti.

Alihan’ın şaşkın bakışları arasında Ender, babasının tacizine uğradığını, sapık babasının kardeşine de aynısını yapmasın diye mücadele ettiğini, annesinin bile bile sustuğunu, evden kaçıp kardeşini okutmak için çabaladığını ve bu süreçte de başına pek çok olay geldiğini anlattı.

“Sana göre ben doğuştan ahlaksızım değil mi? Bazı şeyleri hayat benim başıma vura vura öğretti” diyen Ender, Alihan'ın onu sürekli aşağılamasından bıkıp her şeyi bir çırpıda anlattı.

Hayata tutunabilmek için tek başına mücadele etmek zorunda kaldığını Alihan'a anlatan Ender, “Ben bunları bilmiyordum” diyerek özür dilemeye çalışan Alihan’a “Bu da sana ders olsun. Kötü sandığın insanların acı hikayeleri olabileceğini de sakın unutma” diyerek evi bile terk etti.

İşte Ender’in geçmişinin ortaya çıktığı o sahne:
 

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR