Yasak Elma'da iki yanlış bir doğru yapmıyor! Zeynep de hatalı evlilik yanlışına doğru koşuyor

Fox TV'nin ilişkileriyle herkesin kafasını karıştıran dizisi Yasak Elma dün akşam 34. bölümüyle ekranlara geldi. Dünkü bölümde Zeynep öyle şeyler öğrendi ki hırstan adeta gözü döndü. İşte detaylar...

Yasak Elma'da iki yanlış bir doğru yapmıyor! Zeynep de hatalı evlilik yanlışına doğru koşuyor
Yayın Tarihi: 26.02.2019 10:28:00

Fox TV'nin adeta entrika makinası dizisi Yasak Elma dün akşam 34. bölümüyle ekranlara geldi. Başrollerini Talat Bulut, Onur Tuna, Sevda Erginci, Şevval Sam ve Eda Ece'nin paylaştığı dizide çanak çömlek patladı. Yasak Elma 34. bölümde öyle şeyler yaşandı ki ekran başındaki herkes sinirden tırnaklarını yedi.

Alihan'ın ona yaşattıkları yüzünden ne düşüneceğini bilemeyen Zeynep ise hatalı evlilik yapanlar kervanına katılmaya hazır olduğunu kanıtlamış oldu. Bu duruma çok kızan izleyiciler ise Zeynep'in Alihan'dan bir farkı kalmayacağını söyleyerek öfkeden deliye döndüler. Peki Yasak Elma 34. bölümde neler yaşandı? 

Geçtiğimiz haftalarda Alihan'a evlenme teklifini kabul etmek için organizasyon yapan Zeynep, hayatının şokunu yaşamıştı. Alihan'ın bugüne kadar yaptığı her şeyi unutan Zeynep onu çok seviyordu. Fakat Halit'e olan öfkesine yenik düşen Alihan herkesten gizli Ender'le evlenmişti. Bu durum da Zeynep'in organizasyonunda patlamıştı. Böylece büyük ZeyAl aşkı sekteye uğradı.



Bugünden sonra değişeceğini söyleyen Zeynep, sonrasında şirkete eş başkan oldu, Dündar'la tanıştı ama hiç hata yapmamıştı. Hayatına bildiği gibi devam eden Zeynep geçen hafta küçük de olsa bir mutluluk yaşamıştı.

Halit'le ilgili gerçeğin ortaya çıkmasıyla Ender'le olan anlaşmasını bitirmek isteyen Alihan ne yazık ki hüsrana uğradı. Alihan'dan boşanmayacağını söyleyen Ender sadece bununla da kalmadı.

Sarhoş olan Alihan'a komplo kuran Ender, Alihan'la yatak pozu çekti. İşte Yasak Elma 34. bölümde Yıldız, bu fotoğrafları gördü. Ne yapacağını bilemeyen Yıldız, durumu gidip Zeynep'e anlattı.




Öğrendikleriyle şoke olan Zeynep ise jet hızıyla bir karar verdi. Kendisine aşık olan Dündar'a "evlenelim" diyen Zeynep, ekran başındaki herkesi şaşkına uğrattı. Zeynep'in bu kararına sosyal medyadan tepki yağdı.

İzleyiciler "Zeynep başkasının duygularıyla oynuyorsun!", "Ne farkın kaldı şimdi Alihan'dan!", "Al Zeynep'i vur Alihan'a!" gibi yorumlar yaparak Zeynep'e olan kızgınlıklarını dile getirdiler.

Zeynep'in artık Alihan'dan bir farkı kalmadığını düşünen izleyiciler, iki yanlış bir doğru yapmaz  diyerek Zeynep'i uyardılar. 

Dündar henüz Zeynep'e bir cevap vermedi ama bunu kabul ederse, Zeynep'le Alihan'ın birbirlerinden hiçbir farkı kalmayacak.

İşte Zeynep'in Dündar'a "evlenelim" dediği o sahne:






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR