Yasak Elma'da son yaşanları kimsenin midesi kaldıramadı

FOX TV'nin sevilen dizisi Yasak Elma dün akşam 23. bölümüyle ekranlara geldi. Bölümün finalinde öyle bir gerçek ortaya çıktı ki herkesin ağzı açıkta kaldı.

Yasak Elma'da son yaşanları kimsenin midesi kaldıramadı
Yayın Tarihi: 20.11.2018 11:51:00

Başrollerini Talat Bulut, Eda Ece, Şevval Sam, Sevda Erginci ve Onur Tuna'nın paylaştığı Yasak Elma dün akşam 23. bölümüyle ekranlara geldi. 

Fakat bölümün finalinde öyle bir gerçek ortaya çıktı ki herkes olanlara tepki gösterdi. Halit'in kadınlara olan düşkünlüğünün bir sınırı olmadığını anlayan izleyenler diziye de senariste de tepki gösterdi.

Çünkü Alihan'ın yaşadığı travmanın sorumlusu Halit çıktı. Halit’in saatini gören Alihan, çocukluğunda yaşadığı o büyük travmaya geri döndü. 



Okuldan eve döndüğünde annesinin odasındaki kişinin kolundaki saatin Halit'in saati olması, o travmanın canlanmasına sebep oldu.

O anda şoka giren Alihan’ın, annesinin babasını aldattığı kişinin Halit olduğu ortaya çıktı!


Fakat herkesin tepki gösterdiği nokta Halit'in annesiyle birlikte olduktan sonra, o kadının kızıyla evlenip çocuk yapmasıydı.

Bu gerçekle şok olan izleyiciler, ister istemez tepki gösterdiler. Çünkü Halit, hem bir kadınla aşk yaşamış hem de onun kızıyla evlenmişti.



Halit'in bu kadar da düşeceğini tahmin etmeyen izleyiciler, durumu sinirlerine hakim olamayıp tiye almaya başladılar.

"Halit'e bak Zeus sanki!", "Halit bir uçana bir kaçana ne diyelim!", "Halit elde etmediğin kadın kalmadı!", "Bu gidişle Caner Hira'nın halası falan çıkacak!", "Bu Halit ne rezil bir adam yahu!", "Midem kaldırmıyor artık olanları!" gibi yorumlar yapan izleyiciler duruma hem şaşırdılar hem de kızdılar hatta ellerinden bir şey gelmeyince de durumu tiye almaya başladılar.

Neler olacağını, Halit'le Alihan'ın bu saatten sonra aralarının nasıl olacağını hep birlikte izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR