Yasak Elma'da Zeyal aşkına artık kimse inanmıyor

FOX TV'nin çok sevilen dizisi Yasak Elma dün akşam 20. bölümüyle ekranlara geldi. Dizide aşklarıyla çok beğenilen Zeynep Alihan cephesinde sular yine durulmadı.

Yasak Elma'da Zeyal aşkına artık kimse inanmıyor
Yayın Tarihi: 30.10.2018 12:52:00

Son birkaç haftadır bir dargın bir barışık devam eden Alihan Zeynep aşkında nihayet düğüm çözüldü. Hira'nın hoşlandığı adamın Alihan çıkması ve Zeynep'in onu Alihan'ın evinde görmesiyle aslında arlarındaki her şey bitmişti.

Fakat Hira, Alihan'ın evinde gördüğü alyanstan Zeynep'e bahsedince işler karıştı. Alyanstaki tarihi Zeynep'e anlatan ve yüzüğün başkası için olduğunu söyleyen Hira, Alihan Zeynep ilişkisini bilmiyordu.

Tarihin ayrılmalarından 2 gün öncesine denk geldiğini fark eden Zeynep ise Alihan'ın aslında ona evlenme teklif etmek istediğini anladı. Bu gelişmeyle yelkenleri suya indiren Zeynep ise Hira'ya her şeyi anlattı.



Alihan'a gidip ağzına gelen her şeyi söyleyen Hira'dan sonra Zeynep de Alihan'a pişkinlikle ilgili bir konuşma yaptı. Tüm bu olanları ağzı açık bir şekilde izleyen izleyiciler ise Alihan'ın ergenler gibi plan yaptığını ve bu ilişkiyi yıprattığını düşünüyor.


Dizinin final sahnesinde de Zeynep'le baş başa kalmayı başaran Alihan; "Yüzükler artık gerek sahibini bulsun." dedi ve Zeynep'e evlenme teklif etti.



Bu yaşananlar karşısında büyük bir şok yaşayan izleyiciler ise Zeynep'in aşk dolu bakışlarına çok kızdı ve Zeyal rumuzuyla sosyal medyada çok konuşulan bu aşka artık inanmadıklarını dile getirdiler.

Zeynep'in ne cevap vereceğini, bu aşkın eski haline dönüp dönemeyeceğini ilerleyen bölümlerde hep birlikte izleyip göreceğiz...


 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR