Yasak Elma'da Zeyal fanları açtı ağzını yumdu gözünü

Fox TV'nin çok sevilen dizisi Yasak Elma'nın 24. bölüm fragmanı ortalığı karıştırdı. Geçtiğimiz hafta ortaya çıkan gerçek her şeyi darmadağın ederken, Ender garip bir teklifle Alihan'a geldi.

Yasak Elma'da Zeyal fanları açtı ağzını yumdu gözünü
Yayın Tarihi: 21.11.2018 10:08:00

Başrollerini Eda Ece, Talat Bulut, Şevval Sam, Onur Tuna ve Sevda Erginci'nin paylaştığı dizide sular bir dakika bile durulmuyor. 

Fakat uzun zaman sonraki en bomba gelişme dizinin 23. bölümün finalinde yaşandı. Alihan'ın çocukken yaşadığı travmaya sebep olan adam Halit çıktı.

Halit'in saatini görünce geçmişe giden Alihan, annesinin babasını aldattığı adamın Halit olduğunu anladı. Çünkü Alihan'ın hafızasına kazınan bu saat Halit'in ellerindeydi.

İşin garip tarafı Halit hem Alihan'ın annesiyle birlikte olmuş sonra da ablasıyla evlenip ondan bir de çocuk yapmıştı.

Bu duruma çok sinirlenen izleyiciler ise dizinin saçmaladığını, böyle devam edemeyeceğini düşünüyor.

Ama esas bomba Yasak Elma'nın 24. fragmanıyla geldi.




Çünkü işler daha da sarpa saracak. Halit'e düşmanlık besleyen Ender, yaşanan bu vahim olayı öğrenip soluğu Alihan'ın yanında alacak. Ona derdinin artık sadece Yıldız olmadığını Halit'ten de intikam almak istediğini söyler. İkisinin ortak düşmanının Halit olduğunu Alihan'a hatırlatan Ender, birlikte bir intikam planı yapmalarını teklif edecek.

Bu duruma çok sinirlenen özellikle Zeyal fanları ise sosyal medyada ağızlarına ne geliyorsa söylediler. Ender'le Alihan'ın evliliğinin dünyanın en saçma hamlesi olacağını düşünen Zeyal'ciler bu evlilik olursa diziyi izlemeyeceklerini dile getirdiler.

Çünkü dizinin takipçilerinin bir çoğu, bu hikayenin en sıcak tarafı olan Zeyal aşkının zarar görmesinden ve böyle harcanmasından çok rahatsız.

Neler olacağını, Alihan'ın Ender'e ne cevap vereceğini hep birlikte izleyip göreceğiz...



 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR