Yasak Elma'nın 27. bölüm fragmanı herkesin aklını karıştırdı! Alihan büyük bir gaflete mi düştü?

Fox TV'nin çok sevilen dizisi YasakElma'nın 27. bölüm fragmanı yayınlandı. Geçtiğimiz hafta Alihan ve Ender'in evlendiği bombasının patlamasıyla karışan diziye Halit, Zeynep ve Zerrin'in ittifakı damgasını vurmuştu. Ama 27. bölüm fragmanıyla her şey allak bullak oldu. Peki Alihan yanıldı mı?

Yasak Elma'nın 27. bölüm fragmanı herkesin aklını karıştırdı! Alihan büyük bir gaflete mi düştü?
Yayın Tarihi: 15.12.2018 01:19:00

Başrollerini Talat Bulut, Eda Ece, Şevval Sam, Onur Tuna ve Sevda Erginci'nin paylaştığı Yasak Elma'nın 27. bölüm fragmanı yayınlandı.

Halit'in annesiyle birlikte olduğunu hatırlayan ve bu yüzden kinlenen Alihan, gözünü karartmış ve ondan intikam almak için yemin etmişti. Bu uğurda Zeynep'le olan ilişkisini harcamış ve Ender'le evlenmişti. Hatta bu intikam hırsı ve evlilik yüzünden ablası Zerrin'i bile kaybetti.

Geçtiğimiz haftanın finalinde Zerrin, Halit ve Zeynep'in Alihan'la Ender'e karşı iş birliği yapması herkesi çok şaşırtmıştı.

Fakat Yasak Elma'nın 27. bölüm fragmanı izleyen herkesin kafasını iyice karıştırdı. Halit'in oynadığı büyük oyun için ablasına hesap sormaya giden Alihan, neden böyle yaptığını anlatınca ablasından daha da büyük bir tepki alıyor.




27. bölüm fragmanının devamında da Halit'in Alihan'ın neden böyle davrandığını öğrendiğini söylediğini duyuyoruz hatta Halit sonrasında da Alihan'ın annesinin mezarına gidiyor.

Yasak Elma'nın 27. bölümünü sosyal medyadan değerlendiren izleyiciler ise Zerrin'in Alihan'a verdiği tepkiden bir hayli şüphelendiler.

Alihan'ın büyük bir gaflete düşüp yanıldığını sosyal medyadan dile getiren izleyiciler, Halit2in öyle bir şey yapmadığını bu işin içinden başka bir şey çıkacağını dile getirdiler.

Peki Alihan gerçekten yanıldı mı? Hep birlikte izleyip göreceğiz...

İşte 27. bölüm fragmanı:






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR