Yasak Elma'ya sürpriz bir isim daha katıldı! Ortalık iyice karışacak

Fox TV'nin entrikalarıyla gündemden düşmeyen dizisi Yasak Elma'ya sürpriz bir isim daha katıldı.

Yasak Elma'ya sürpriz bir isim daha katıldı! Ortalık iyice karışacak
Yayın Tarihi: 27.02.2019 09:04:00

Fox TV'nin 2 sezondur ekranlara gelen dizisi Yasak Elma zaman zaman çok eleştirilse de herkesin ilgiyle merak ettiği bir yapım olmayı başardı.

Başrollerini Onur Tuna, Sevda Erginci, Talat Bulut, Şevval Sam ve Eda Ece'nin paylaştığı Yasak Elma'ya sürpriz bir isim daha katıldı.

Sezon başında adı "Kuyu" isimli dizinin kadrosunda geçen Barış Kılıç'ın yeni adresi belli oldu. 

Most Yapım'ın Kuyu projesini ertelemesinin ardından bir süre bekleyen Barış Kılıç, sonunda "Adını Feriha Koydum" ve "Güllerin Savaşı" gibi unutulmaz dizi projelerinde çalıştığı Medyapım ile anlaştı.




Barış Kılıç'ın Fox TV'nin pazartesi akşamları ekranlara gelen Yasak Elma dizisine katılacağı öğrenildi. 

Neslihan Yeşilyurt'un yönetmen koltuğunda oturduğu Yasak Elma'da Barış Kılıç'ın hangi karakteri canlandıracağı ise merak konusu oldu.

Henüz konuyla ilgili bir açıklama gelmedi ancak Barış Kılıç'ın önümüzdeki bölümlerde ortaya çıkması bekleniyor...



Barış Kılıç Kimdir?

Barış Kılıç, 21 Şubat 1978 tarihinde Malatya,Arguvan’da doğdu. 1983 yılında İstanbul’a taşındı. Barış Kılıç, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'nden mezun oldu. Mezun olduktan sonra yabancı dilini geliştirmek için Amerika’ya gitti. Bir süre burada kalıp yabancı dilini geliştirdikten sonra Türkiye’ye döndü ve Yeditepe üniversitesinde yüksek lisans yaptı.

Barış Kılıç, üniversite birinci sınıftan itibaren reklam filmlerinde oyunculuk yapmaya başladı. 1999 yılında bir oyuncu arkadaşı ile bir cips reklamı reklam filmi için seçmelere gittiğinde ona eşlik etti. Cast direktörünün teşviğiyle seçmelere giren Barış Kılıç şans eseri seçilen kişi oldu ve kariyeri orada başladı. 

Adını Feriha Koydum ve Güllerin Savaşı gibi ses getiren yapımlarda rol alan Barış Kılıç şimdi de Yasak Elma'da boy gösterecek.






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR