Yasak Elma'ya tepki yağmuru elveda Zeyal merhaba Ender ve Alihan

Fox TV'nin çok sevilen dizisi Yasak Elma dün akşam 24. bölümüyle ekranlara geldi. Bölümün finalinde öyle bir an yaşandı ki izleyiciler açtı ağzını yumdu gözünü...

Yasak Elma'ya tepki yağmuru elveda Zeyal merhaba Ender ve Alihan
Yayın Tarihi: 27.11.2018 13:21:00

Başrollerini Talat Bulut, Eda Ece, Şevval Sam, Onur Tuna ve Sevda Erginci'nin paylaştığı dizide gün geçmiyor ki kanser edici bir olay yaşanmasın...

Geçtiğimiz hafta Alihan'ın geçmişiyle ilgili sarsıcı bir gerçeğin ortaya çıkması izleyenleri çok şaşırtmıştı. Çünkü bu durum Halit'le ilgiliydi. Alihan'ın ablasıyla evlenen ve ondan çocuğu olan Halit, Alihan çok küçükken onun annesiyle de birlikte olmuştu.

Bu duruma çok sinirlenen izleyiciler ise büyük tepki göstermiş ve Halit'e çok kızmıştı. Halit'in masasında gördüğü saatle durumu anlayan Alihan ise çok etkilenmiş adeta gözünü intikam hırsı bürüdü.

Alihan'ın bu hırsla her şeyi yapacağına inanan izleyicilerin korktuğu başına geldi. Bölümün finalinde Ender Alihan'a çok garip bir teklifte bulundu.

Tek derdinin Yıldız olmadığını artık Halit'ten de intikam almak istediğini söyleyen Ender, Erim'in doğumunda Halit'in ona verdiği %5 lik hisseyi Alihan'a vermeyi teklif etti.




Böylece Alihan'ın şirketteki tek söz sahibi olacaktı. Ender'in bunu karşılıksız yapmayacağını bilen Alihan ona karşılığında ne istediğini sordu.

Onunla evlenmesi gerektiğini söyleyen Ender, Alihan'a "Senin hem ortağın hem de karın olacağım" dedi.

Bu sahneyle deliye dönen izleyiciler ise bu intikam uğrunda Zeyal aşkının harcanacağından adeta emin...

Çünkü Zeyal açısından her şey düzene girmiş ve iki aşık arasında bir sorun kalmamıştı. Tam da bu anda böyle bir gelişmenin yaşanması doğal olarak Zeyal fanlarını rahatsız etti.

"Alihan ne psikopatmışsın sen!", "Ucuza gittin Alihan %5 ne!", "Ender çeyiziyle gitti Alihan'a!", "Alihan kesin kabul edecek!", "Alihan seçimini yaptı!", "Bunu bize yapamazsınız!" gibi yorumlar yapan izleyiciler Alihan'a hiç güvenmiyor.

Alihan'ın ne cevap vereceğini, ikilinin evlenip evlenmeyeceğini önümüzdeki bölümlerde hep birlikte izleyip göreceğiz... 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR