Yasemin Saral kimdir? Müge Anlı ile Tatlı Sert Yasemin İstanbul'da mı

Yasemin Saral kimdir? Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Yasemin Saral aranıyor. İstanbul'da yaşadığı öğrenilen Yasemin Saral nerede, bulundu mu yaşıyor mu merak ediliyor. Hanife Karataş, kardeşi Yasemin Saral her yerde arıyor.

Yasemin Saral kimdir? Müge Anlı ile Tatlı Sert Yasemin İstanbul'da mı
Yayın Tarihi: 6.02.2019 12:19:00

Yasemin Saral nerede? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı son bölümde Yasemin Saral aranıyor. 59 yaşında Hanife Karataş, 7 yaşındayken evlatlık olarak verilen kız kardeşi Yasemin Saral'ı arıyor. Programda gözyaşları içinde yıllar sonra kardeşini arayan Hanife Karataş sürekli gözyaşlarına boğuldu. Kendisiyle ilgili bir fotoğraf olan ve 7 yaşına ait olduğu öğrenilen fotoğraf 1970'lere ait olduğu öğrenildi.

Yasemin Saral yaşıyor mu?

7 yaşındayken evlatlık olarak verilen Yasemin Saral'la ilgili tek bilgi İstanbul'da yaşadığı öğrenildi. Yasemin Saral kaçırıldı mı yoksa evlatlık mı verildi o da araştırılacak. Müge Anlı ile Tatlı sert bon bölümde yaşanan Yasemin Saral olayı aydınlatılması ve bulunması için Müge Anlı her yolu deneyecek.


Aile bireyleri Müge Anlı baskısı

Evini öğrendiklerini idda eden Manisa Turgurlu'da evlatlık olarak verilen Yasemin saral zorla mı kaçırıldı, annesi babası başka biri mi öğrenilecek ve araştırılacak. Ancak Hanife Karataş'ta yaptığı açıklamalarla çok arada bıraktı. doğru mu söylüyor karıştırıyor mu tam bilinmiyor.

Müge Anlı, Hanife hanımın hiç bir suçu olmadığını ve 8 yaşında olduğunu söyledi. Programda Müge Anlı hızlı bir şekilde kaybolan Yasemin Saral'ı bulması bekleniyor. Kardeşi savcıya giderek Yasemin saral'ın öldüğünü de iddia etti.

Hepsi ve daha fazlası Müge Anlı ile Tatlı Sert programında çözülecek gibi görünüyor. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR