Sosyal Medya Babil'i Konuşuyor

Sosyal Medya Babil'i Konuşuyor
Yayın Tarihi: 17.01.2020 23:25:00

Uzun süre nerede yayınlanacak  diye beklenen önce dijital platformda denip sonradan da Star Tv kanalı olarak belirlenen Babil dizisi Cuma gecesine hayli hızlı girdi…

Bir yandan diziye bakarken bir yandan da sosyal medyayı takip ettim ve görünen o ki büyük  Babil  sosyal medyanın ilgisini çekmiş.Uzun süredir reyting listelerinden başa güreşen ama artık senaryosu tıkanmaya başlayan Hercai’nin Babil’in başlaması ile işi hayli zorlaşacak !..

Babil dizisinin kadrosu adeta bir yıldızlar geçidi gibi kadrodaki pek çok oyuncu daha önce başka projelerde yan yana oynama fırsatı bulduğu için birbirlerinin oyun tarzını uyum sağlamakta zorluk çekmemişler.

Muhteşem Süleyman’dan sonra Vatanım Sensin dizisi ile ekrana gelen Halit Ergenç, Babil'de  hikayenin baş kahramanı olarak performansı ile diziyi aldı götürdü diyebilirim.

Halit Ergenç, yılların ustalığı ile  bir babanın yaşadığı ruh halini, acısını , çaresizliğini  muhteşem bir şekilde seyircinin gözüne soktu.

Ozan Güven’de  Birce Akalay’da , Aslı Enver’de dizi içinde oyunculuk olarak göz doldurdular..Nur Fettahoğlu cool ifadesi ile diziye hayli yakışmış!Sosyal medyada Nur Fettahoğlu’ndan oyunculuk adına hayli olumlu yorumlar yapıldı.Yeri gelmişken yazayım tek eleştirilen yanı ise saçlarına nazaran  2-3 ton koyu olan kaşlarıydı!:)

Dizinin en sevdiğim yanı fonda devamlı çalan dın dın dın tarzı müzik oldu.Her sahnede her konuşma altında çalan müzik ara ara beynimi yedi.

Babil bence Cuma’nın en iyi reytingini alacak ve uzun soluklu olacak ama oldu ya şansı yaver gitmedi o zamanda dijitalde kesin devam eder…

 

 


PAYLAŞ

 
 
 
 



YAZARIN SON YAZILARI


TÜM YAZARLAR



YAZARIN EN ÇOK OKUNAN YAZILARI